Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megismertem egy srácot és...

Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?

Figyelt kérdés

Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.

Vagy talán csak nem nagyvilági ?

okt. 27. 23:18
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó, hogy Facebook idővonal alapján próbálsz megítélni egy embert...
okt. 28. 07:36
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én már lassan megtanulom, hogy aki valamit hangoztat, azzal baja van vagy pont azt nem csinálja.

Példák:

Főnök első hónapokban hangoztatta, h ő mindent megtesz értünk és itt nem lesz stressz meg nem fogok gyomoridegekkel jönni. Egy év múlva pedig ott tartok, h beadom a felmondásom ezek miatt.

Autókozmetikus:

XX év tapasztalat, ő nagyon jó: felhólyagosodott a fényezés utána..

Amatőr énekes: nagy szeleskörű tapasztalattal rendelkezik 25 éve. Eredmény: nem tudja mi az, hogy ritmus, ütem, ütemjelző.

okt. 28. 07:50
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
22 Hát igen, ezek alapján sanszos hogy a szeretet, kitartás megbecsülés lesz a gyenge pontja. De nem mindig van így, viszont esélyes, akik szeretetről posztolgatnak elég sokszor vannak szemét húzásaik.
okt. 28. 07:58
 24/57 A kérdező kommentje:
22, 23, pontosan , szóról szóra így van, ahogy írjátok. 21, erről van szó , nem próbálok megítélni senkit , nem is tisztem az ilyesmi , de ha valami természetes számunkra , azt nem hangoztatjuk , a minőségnek és az igazságnak nem kell reklám.
okt. 28. 08:02
 25/57 A kérdező kommentje:
Mindegy , meglátjuk ,milyen valójában és mire alakul a dolog.
okt. 28. 08:02
 26/57 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem gáz ilyeneket posztolni, olyan bugyuta hatást, kelt az adott emberről.

Ilyesmit, kb a 60+os boomer idősek posztolnak, akik nem a, legokosabb típusból vannak, kezdő internetezők.

Ha egy fiatal csinálja ezt, az eléggé naiv, egyszerű lélek lehet.

okt. 28. 11:39
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előttem szólók is írták ne ezek alapján ítéld meg. :) próbáld ezektől elvonatkoztatni és úgy megismerni. (De azért ha red flaget érzel hallgass az ösztöneidre)

Szurkolok, hogy jól sikerüljön!

okt. 28. 15:41
 28/57 anonim ***** válasza:
23%
Jehova tanú.
okt. 28. 17:40
 29/57 A kérdező kommentje:

Kedves 27, köszönöm szépen. Máris beszámolhatok a fejleményekről, méghozzá arról, hogy nem találkoztunk. Írtunk délután elég sokat , beszéltük , hogy akkor este találkozunk. Írtam neki, hogy elmegyek futni , aztán lezuhanyzom, hajat mosok , összekészülök és akkor olyan 19 óra körül nekem jó. Erre írja , miért ilyen későn ? Mondom későn , az nem késő. ( Tegnap még este fél 11kor is mindenáron jönni akart, írtam neki, hogy már tényleg nem alkalmas , várjuk ki az időt, de erre hogy pár percre fussunk össze , mondom ma már tényleg nem.) Tehát ez számára késő volt és mondta ,hogy arról volt szó, hogy kihagyok par napot. Írtam neki, hogy nem , nem volt erről szó, ilyet én nem írtam. Ezt ő írta délután arra, hogy kissé fáradt vagyok. Hogy hagyjak ki pár napot. Annyi volt a reakcióm , hogy majd meglátom , gondoltam rá, de egyelőre nem tartok még itt. A tónál, ahova járok futni, kinn voltak a barátaim, kicsit mondom kiszaladok. Ezt így leírtam neki és hogy hazajövök , készülök, stb és találkozunk. Erre írja , hogy vele megyek ki a tóhoz ? Úristen gondoltam , hát miért nem érti , mit nem ért ezen ? Kicsit már bosszanott az értetlensége , írtam, hogy " bocs , de ennél világosabban nem tudom leírni : elmegyek futni a tóhoz, ahol a barátaim vannak, hazajövök , fürdök, hajat mosok és találkozunk. " De ekkor már vagy negyedjére írtam ugyanazt.

Erre annyi volt, hogy :" nem gondolom magam értetlennek, vitázni meg nem szeretek, a nyugalom mindennél többet ér. "

Azóta semmi, tehát ez ennyi volt.

Délután még amúgy kérdezte , miért van a messengeren az aktív állapotom rejtve és feleltem neki, hogy mert számomra így kényelmes,van pár ember , aki anno meglátta ,hogy zöld pötty kivillan, máris irkál. Ez az igazság, ezért mondtam neki ezt. Kérdezte , ezek férfiak ? Erre én : igen, van köztük férfi is, de nem mind az. És ez valóban így is van.

Nincs semmi olyan oka, hogy nekem más lenne a képben , nem csak itt névtelenul mondom ezt , hanem ez az igazság !

Úgyhogy ennyi. Elrontottam volna, hogy tényleg ma nem kellett volna futni menni és mielőbb találkozni vele , talán úgy érezte ,ez a fontosabb. De rövid időre mentem egyébként és ezt tudattam is vele a levelekben, hogy ez így lesz. Ez volt vajon a problémája ? Hát ez mostmár igy alakult. :/

okt. 28. 20:09
 30/57 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem egy észlény.
okt. 28. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!