Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?
Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.
Vagy talán csak nem nagyvilági ?
Hát, én már lassan megtanulom, hogy aki valamit hangoztat, azzal baja van vagy pont azt nem csinálja.
Példák:
Főnök első hónapokban hangoztatta, h ő mindent megtesz értünk és itt nem lesz stressz meg nem fogok gyomoridegekkel jönni. Egy év múlva pedig ott tartok, h beadom a felmondásom ezek miatt.
Autókozmetikus:
XX év tapasztalat, ő nagyon jó: felhólyagosodott a fényezés utána..
Amatőr énekes: nagy szeleskörű tapasztalattal rendelkezik 25 éve. Eredmény: nem tudja mi az, hogy ritmus, ütem, ütemjelző.
Szerintem gáz ilyeneket posztolni, olyan bugyuta hatást, kelt az adott emberről.
Ilyesmit, kb a 60+os boomer idősek posztolnak, akik nem a, legokosabb típusból vannak, kezdő internetezők.
Ha egy fiatal csinálja ezt, az eléggé naiv, egyszerű lélek lehet.
Ahogy az előttem szólók is írták ne ezek alapján ítéld meg. :) próbáld ezektől elvonatkoztatni és úgy megismerni. (De azért ha red flaget érzel hallgass az ösztöneidre)
Szurkolok, hogy jól sikerüljön!
Kedves 27, köszönöm szépen. Máris beszámolhatok a fejleményekről, méghozzá arról, hogy nem találkoztunk. Írtunk délután elég sokat , beszéltük , hogy akkor este találkozunk. Írtam neki, hogy elmegyek futni , aztán lezuhanyzom, hajat mosok , összekészülök és akkor olyan 19 óra körül nekem jó. Erre írja , miért ilyen későn ? Mondom későn , az nem késő. ( Tegnap még este fél 11kor is mindenáron jönni akart, írtam neki, hogy már tényleg nem alkalmas , várjuk ki az időt, de erre hogy pár percre fussunk össze , mondom ma már tényleg nem.) Tehát ez számára késő volt és mondta ,hogy arról volt szó, hogy kihagyok par napot. Írtam neki, hogy nem , nem volt erről szó, ilyet én nem írtam. Ezt ő írta délután arra, hogy kissé fáradt vagyok. Hogy hagyjak ki pár napot. Annyi volt a reakcióm , hogy majd meglátom , gondoltam rá, de egyelőre nem tartok még itt. A tónál, ahova járok futni, kinn voltak a barátaim, kicsit mondom kiszaladok. Ezt így leírtam neki és hogy hazajövök , készülök, stb és találkozunk. Erre írja , hogy vele megyek ki a tóhoz ? Úristen gondoltam , hát miért nem érti , mit nem ért ezen ? Kicsit már bosszanott az értetlensége , írtam, hogy " bocs , de ennél világosabban nem tudom leírni : elmegyek futni a tóhoz, ahol a barátaim vannak, hazajövök , fürdök, hajat mosok és találkozunk. " De ekkor már vagy negyedjére írtam ugyanazt.
Erre annyi volt, hogy :" nem gondolom magam értetlennek, vitázni meg nem szeretek, a nyugalom mindennél többet ér. "
Azóta semmi, tehát ez ennyi volt.
Délután még amúgy kérdezte , miért van a messengeren az aktív állapotom rejtve és feleltem neki, hogy mert számomra így kényelmes,van pár ember , aki anno meglátta ,hogy zöld pötty kivillan, máris irkál. Ez az igazság, ezért mondtam neki ezt. Kérdezte , ezek férfiak ? Erre én : igen, van köztük férfi is, de nem mind az. És ez valóban így is van.
Nincs semmi olyan oka, hogy nekem más lenne a képben , nem csak itt névtelenul mondom ezt , hanem ez az igazság !
Úgyhogy ennyi. Elrontottam volna, hogy tényleg ma nem kellett volna futni menni és mielőbb találkozni vele , talán úgy érezte ,ez a fontosabb. De rövid időre mentem egyébként és ezt tudattam is vele a levelekben, hogy ez így lesz. Ez volt vajon a problémája ? Hát ez mostmár igy alakult. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!