Megismertem egy srácot és ismerősök lettünk a Facebookon. Átnéztem az idővonalát, mindig szeretetről , kitartásról, megbecsülésről posztol, ezeket 1- 2 ember lájkolja , van, hogy senki. Nem sok posztja van, magáról talán 2 - 3 képe. Nem kamuprofil ?
Létező ember. Van valami gáz vele szerintetek ? 150 ismerőse van, akik mind valós személyek.
Vagy talán csak nem nagyvilági ?
A Zámbó Jimmy a legkisebb probléma.
De az, hogy csak olya dolgokat oszt meg, ami pl. piac nyitvatatrtás, meg posztola szeretetről, kitartásról stb nekem azt jelenti nincs is semmi saját élete, más oldalak fs.szságait posztolja. Csoda, hogy nincs lájk? Egy saját ötlete sincs, mit kéne lájkolni?
17- es , ebben is van valami. Na hát mostmár kíváncsi vagyok egyébként.
Látszólag nincs vele semmi gond , dolgozik, érdeklődő, állítása szerint nem iszik, nem drogozik , egy szolid , rendes srácnak néz ki,nem tol ilyen gagyi, nagyvilági szöveget és nem a fesztiválok, buli a témája, tehát pont amilyet keresek. Nem akarok olyan lenni, hogy ha nincs probléma, akkor csinálok és a hibát keresem , az viszont tény ,hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!