Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen szeretnétek meghalni?

Hány évesen szeretnétek meghalni?

Figyelt kérdés

okt. 22. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mikor, hanem a hogyan jobban érdekel.

1. Nem akarok demensen élni, gondot okozni a szeretteimnek, vagy méltatlan helyzetekbe kerülni.

2. Lehetőleg legyen gyors, és fájdalomban nem bővelkedő. Ha mégse hirtelen halok meg, akkor tudjak a szeretteimtől elbúcsúzni.

3. Szeretném megérni, hogy unokám szülessen.

4. Ha a családi átlagot nézem, ahol furcsa módon nálunk a nők halnak meg korábban, akkor úgy 75 körül kapok majd behívót. Ha eszemen leszek akkor még , azért vállalnék rá egy tizest, ha lehet.

okt. 23. 08:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ketteshez hasonlóan 36 év előtt állva nem akarnék ennél többet, illetve nekem elég lenne a 60 is. Talán hülyeség, de az életemben nem lesz család és nem látnám értelmét nagyon megöregedni. Pedig különben fiatalos vagyok és legalább 12 évet le tudnék tagadni. De talán párom nem lesz addig. Igazából van párom és ez pedig így kicsit negatívként hangozhat, de inkább realista vagyok. Nem akarnék egyedül maradni és nem akarnék rakás embert temetni, inkább én teljes nyugalommal mennék mindenki más előtt. Ráadásul anyum 60 éves kora előtt halt meg, pedig ő miattam még élhetett volna. Úgyhogy én 60-nal totál boldogan mennék másik "jobb" életbe. Megvan mindenem, de sok szempontból szutyok a világ és reinkarnálódás után hátha kiérdemlek másik világot.
okt. 23. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:

12+

Keresztfiaim vannak és legnagyobb addig 30 éves lesz, teljesen jó. Vagy esetleg legyen még gyereke és legyek 65 éves talán. Abba még belemennék. :D De ez olyan, hogy előre megvan a dátum és nem tudjuk.

okt. 23. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
37. Most 36 vagyok
okt. 23. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Minél hamarabb annál jobb. De gyors halál legyen, ne szenvedős. Én nem akarok öreg lenni.
okt. 23. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék konkrét kort mondani, főleg, mivel egyik nap azt mondanám "csak minél hamarabb", de utána minden jön valami, ami miatt inkább visszaszívom, amit előtte mondtam.
okt. 23. 17:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Most 26 vagyok, szóval 26.
okt. 24. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem korfüggő. Ha elég jó egészségi állapotom lesz, akkor szívesen élek tovább akár 100 évnél is, de ha lerobbanok és másra szorulnék, akkor akár 50-60 évesen is szívesen elmennék. Amúgy 47 vagyok.

Nem szeretnék sokáig döglődni, egy hirtelen szívmegállás, lehetőleg álmomban lenne a legjobb.

okt. 26. 01:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!