Szerintetek is undorítóak vagyunk?
Figyelt kérdés
Minden reggel büdös száj, szarás, fingás… komolyan mondom néha már magamtól is hányokokt. 8. 19:17
31/36 Kroms válasza:
Az a baj, hogy el vagytok szakadva a természettől. Ott nincs sterilkedés, tisztaságmánia, meg nejlonzacskó. Az állatok rász4rnak a növényekre, amiket aztán megesztek. A lebomló tetemeik szintén szolgálhatnak trágyaként. Ami pedig sok baktériumot tartalmaz, az büdös. Ilyen az ürülék, vagy a nyelved reggel, mikor már megtelepedtek rajta (ezért szokás reggel fogat mosni). Ha ezt nem vagytok képesek elfogadni és ezzel együtt létezni, attól tartok, életképtelenek vagytok.
32/36 A kérdező kommentje:
31 # könnyen dobálózol a szavakkal úgy làtom, de tisztában vagy vele mit jelent az hogy életképtelen?
okt. 10. 06:55
33/36 Kroms válasza:
Igen, pl. azt, hogy nem vagy képes együtt élni a természet alapvető tényeivel.
34/36 A kérdező kommentje:
33 # hàt nem tudom.. én arra gondoltam, hogy nem képes valaki magáról gondoskodni akkor életképtelen
okt. 18. 06:43
35/36 anonim válasza:
Nagyon sok troll választ kaptál de egyébként ja, én is néha azon gondolkodom milyen undorító állatok vagyunk mi emberek, akkor is, ha kifejezetten ügyelünk a higiéniára: egyszerűen ez az élet része, sajnos. De nekem segít az, ha megpróbálok nem erre gondolni.
36/36 A kérdező kommentje:
35 # én is próbálok nem erre gondolni, de minden egyes alkalommal mikor ráülök a wcre eszembe jut hogy milyen ocsmány undorító dolog…
okt. 27. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!