Szerintetek is undorítóak vagyunk?
Figyelt kérdés
Minden reggel büdös száj, szarás, fingás… komolyan mondom néha már magamtól is hányokokt. 8. 19:17
2/36 A kérdező kommentje:
1 # bocs de csak tényeket közöltem és ezalól egyetlen ember sem kivétel :D
okt. 8. 19:20
4/36 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már, hogy milyen undorító az emberi test. Vagy mikor menstruációkor a vér folyik belőlünk.
A hajunk zsírosodik stb.
Mindig rendbe kell tenni magunkat, hogy tiszták legyünk.
5/36 Kroms válasza:
Normál esetben ezek alig észrevehetőek az életben. Ha nálad annyira gyakori és zavaró, hogy undort keltesz magadba, a baj veled van.
6/36 anonim válasza:
Én nem szoktam minden reggel szarni, meg fingani.:D
7/36 anonim válasza:
Én is utálom magam és alapvetően így vagyok ezzel én is, hogy állandóan borotválkozni kell, mosakodni, minden. Mert egyszerűen undorító a testünk, izzadság, bűz, fujj. Tudom, hogy ez nem normális hozzáállás, de attól még így érzek, na. A testi kontaktus is csak maximum az ölelésig jók, azt se túl sokáig. De annyi. A többi az gusztustalan (igen, a koitusz is, de aszexuális vagyok, szóval ez más fajta elmebaj nálam).
8/36 anonim válasza:
Szerintem nem vagyunk, ez az élet része. Aki nem tisztálkodik, az az undorító.
9/36 anonim válasza:
De ezek természetes folyamatok ha ezek nem történnek meg nem örül ki a szervezetünk felesleges anyagoktól hamarabb betegszünk meg halunk meg. És minden ember szarik büfög pukizik. Nincs értelme szégyelni bár nyílván nem más pofájában kell végezni
10/36 anonim válasza:
És a pisilőinket is egymásba illesztjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!