#41. A kövérek (valószínűleg a kisebbségi érzésük miatt) sokkal hajlamosabbak a kötekedésre, mint a normális testalkatú emberek.
Általában ha belém kötnek, leordítom, majd kigúnyolom őket. Menekülni szoktak előlem. :D
Értelmes embernek nem kell verekednie, mert le lehet rendezni a nem normálisokat máshogy is. De hát ezt magyarázhatom is az agresszív kismalacoknak.
#43. Egy kövér "sajnos" nem tud felrúgni egy normális testalkatút, úgyhogy nincs miért félni a kövérektől. :D
Ettől függetlenül nekem sem szokásom kötekedni az utcán, de a normális testalkatú embereket MINDIG megvédem a kövérektől.
Engem nem cikiztek soha, pedig kövér vagyok.
Oké, lehet néha kóstolgattak miata, de együtt nevettem velük, mert igaz amit mondtak :D
23f
Azért cikizik mert úgy ítélik meg, hogy megengedhetik maguknak az adott emberrel szemben, mert védtelen! Ha a főnök kövér, az más!
Az emberek mindig csesztetik a náluk gyengébbet, mindegy milyen okból csak legyen akin kiélni a nyomorúságukat!
Szerintem is valami ilyesmi lehet, amit 35 ír.
Amúgy nekem a csontosak nem tetszenek, mert nekem ők betegnek tűnnek.
Mégsem cinkelem őket.
Bár lehet, hogy csak azért, mert régen én is túlsúlyos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!