Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlsúlyos embereket miért...

Túlsúlyos embereket miért cikizi a társadalom egy része?

Figyelt kérdés

okt. 2. 22:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
54%

#41. A kövérek (valószínűleg a kisebbségi érzésük miatt) sokkal hajlamosabbak a kötekedésre, mint a normális testalkatú emberek.

Általában ha belém kötnek, leordítom, majd kigúnyolom őket. Menekülni szoktak előlem. :D

Értelmes embernek nem kell verekednie, mert le lehet rendezni a nem normálisokat máshogy is. De hát ezt magyarázhatom is az agresszív kismalacoknak.

okt. 3. 10:47
 32/37 anonim ***** válasza:
29%
42-es én ok nélkül csak úgy sosem kötnék beléd. Elmennénk egymás mellett az utcán. Nyilván te sem kötnél belém. Ha mégis megtennéd, akkor én is kiröhögnélek meg leordítanálak és elmenekülnél :DD Ha mégse iszkolnál el akkor nagyon végső esetben marad a 14-es hozzászólásomban említett módszer :DD
okt. 3. 10:54
 33/37 anonim ***** válasza:
42%

#43. Egy kövér "sajnos" nem tud felrúgni egy normális testalkatút, úgyhogy nincs miért félni a kövérektől. :D

Ettől függetlenül nekem sem szokásom kötekedni az utcán, de a normális testalkatú embereket MINDIG megvédem a kövérektől.

okt. 3. 10:57
 34/37 anonim ***** válasza:
48%

Engem nem cikiztek soha, pedig kövér vagyok.

Oké, lehet néha kóstolgattak miata, de együtt nevettem velük, mert igaz amit mondtak :D

23f

okt. 3. 20:29
 35/37 anonim ***** válasza:
43%

Azért cikizik mert úgy ítélik meg, hogy megengedhetik maguknak az adott emberrel szemben, mert védtelen! Ha a főnök kövér, az más!

Az emberek mindig csesztetik a náluk gyengébbet, mindegy milyen okból csak legyen akin kiélni a nyomorúságukat!

okt. 3. 20:48
 36/37 A kérdező kommentje:

Szerintem is valami ilyesmi lehet, amit 35 ír.

Amúgy nekem a csontosak nem tetszenek, mert nekem ők betegnek tűnnek.

Mégsem cinkelem őket.

Bár lehet, hogy csak azért, mert régen én is túlsúlyos voltam.

okt. 3. 23:06
 37/37 anonim válasza:
40%
Én sem értem. 27 éves átlagos testalkatú férfi vagyok. Párom 20 éves, alacsony és nagyon túlsúlyos, kórosan el van hízva. 100+ kiló. Semmi betegsége nincs. Genetika. Én nagyon szeretem, hogy ilyen elfogadom és még hízlalom is. De sokan gúnyolják sajnos. És ilyenkor elkezd sírni. Nyilván megvigasztalom. De akkor sem értem az embereket. Miért kell sértegetni 1 embert csak azért, mert el van hízva.
okt. 6. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!