"Az valahogy mindig irritálta az embereket, ha valaki meri elengedni, jólérezni magát!"
🤣🤣🤣
okt. 3. 09:13
22/37 anonim válasza:
Az is hozzátesz a gyűlölethez, amilyen stílust meg szoktak engedni maguknak a kövérek a többi emberrel szemben. Itt is pattogott az egyik, hogy ő így még úgy felrúgná azt, aki beszól neki- a valóságban meg még el is bőgné magát az ilyen, ha valaki kiröhögné.
okt. 3. 09:16
23/37 anonim válasza:
Én meg az a durva hogy jobban kijövök a kövérekkel mint a vékonyakkal. Vékony vagyok, de a kövérek aranyosabbak velem.
okt. 3. 09:18
24/37 anonim válasza:
22-es azt én írtam és csak viszonoznám a felém irányuló "kedvességet". Amúgy téged például mit zavar az, ha nekem van némi túlsúlyom, ha engem sem zavar az, hogy neked meg nincs? Rosszabb ettől az életed minősége?
okt. 3. 09:28
25/37 anonim válasza:
Még nem kaptam senkitől se beszólást élőben, mivel általában normális emberekkel találkozom. Néha - mint most a te esetedben - előfordulnak kivételek. Amúgy nem tudtam arról, ha van egy kis túlsúlyom, máris nagyon kilógok a normális alkatúak közül, meg azt sem tudtam hogy te ezt így majd eldöntöd hogy ki fér bele a normál testalkatú kategóriába és ki nem.
okt. 3. 10:03
26/37 anonim válasza:
Nem én döntöm el, hogy kik számítanak normális testalkatúnak, hanem a szakemberek.
Egyébként volt már rá példa a való életben is, hogy normális testalkatú embereket védtem meg a hozzád hasonló, kötekedő kövérektől. Érdekes, hogy mindegyik sírva gurult arrébb. :D
okt. 3. 10:06
27/37 anonim válasza:
Attól, hogy a magyarok többsége igénytelen kövér, az még nem lesz normális.
okt. 3. 10:12
28/37 anonim válasza:
Én nem kötekszek senkivel, de amit kapok azt viszonzom. Nem a jogos megjegyzésekre gondoltam, amikor mondjuk rám szólnak hogy útban vagyok és menjek arrébb mert zavarok, az más. De a kóstolgatásokra legtöbb esetben visszaszólok. Érdekes módon általában nem tetszik az illetőnek. Nem tud érdekelni.
okt. 3. 10:16
29/37 anonim válasza:
"mi, normális testalkatúak nem a normalitást üldözzük"
Hogy üldözöd a nem normalitást? Csak nem fegyverrel? :DD
Te ennyire rákattantál a testalkatra? Tehát te például csak kövéreket "üldözöl", általad normálisnak tartottakat sosem, és eddig rád is csak kövér emberek rontottak, normális testalkatúak sosem támadtak? Na ezt eddig nem is figyeltem hogy ennek milyen jelentősége lehet az életben. De hiába, holtig tanul az ember, pláne ilyen "lángelméktől" :DD
okt. 3. 10:32
30/37 anonim válasza:
Hogyhogy nem véletlenül kötöttek beléd? Tettél érte valamit? Vagy hogy érted azt, hogy nem véletlenül?
És hogy rendezed le az ilyeneket? Lecsapod mint egy taxiórát? Vagy csak rárivallsz és megijednek tőled?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!