Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlsúlyos embereket miért...

Túlsúlyos embereket miért cikizi a társadalom egy része?

Figyelt kérdés

okt. 2. 22:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
53%

Személy szerint nem cikizem a kövér embereket.

De érdekes azt megfigyelni, hogy ha bármi más függősége van valakinek, akkor egy hitvány gyenge szarnak van titulálva, de ha valaki dagadt, akkor jaj, hormonok így, betegség úgy, meg valami valami genetika. Pedig a termodinamika törvényei alól senki nem kivétel, maximum nehezebb neki fogyni, vagy könnyebben hízik. Jól látszik az emberen, hogy nincs elég önkontrollja, nem tud parancsolni magának. Még egyszer elmondom a gyengébbek kedvéért, hogy NEM bántom a kövéreket, sosem tettem és sosem fogom, de elég egyértelműen jelzi egy ember testalkata, ha nincs önfegyelme.

okt. 3. 06:32
 12/37 anonim ***** válasza:
43%
Mert a legtöbb kövér ember egy frusztrált, megkeseredett alak, aki csak a zabálásban képes örömét lelni. Az ilyen embereket pedig érthető módon nem kedveli senki.
okt. 3. 07:08
 13/37 anonim ***** válasza:
23%

Az se igaz, hogy a kövér elhanyagolja magát! Mert én például ahhoz, hogy fogyjak, nem ehetek csak 800 kalóriát egy nap, 7 km séta/ futás mellett.

Gyorskajat, cukros üdítőt évekig nem ettem, mégis híztam, ha 1500-2000 kalória közt ettem.

Nálam ahhoz, hogy megmozduljon a a mérleg, iszonyú nagy megvonásokat kell csináljak, es hosszú ideig, mert lassan megy a fogyás, 100-200 grammokat fogyok 2-3 naponta, és ezt évekig csinalni, nagyon nehéz! Már 5 kiló leadása is nekem 6 hónap, es sokszor beleunok, ember vagyok en is, a sovanyak zabálják a süteményt, elcsábulok én is.

Az obesitasra való hajlam egy génhiba következménye, amit ki is mutattak hogy melyik gén, milyen locus. Bárki utána tud nézni a google által.

Persze aki tizen huszonéves és már attól is fogy 5 kilót hogy egyszer kihagyja a vacsorát sose fogja megérteni és nem is kell, mert úgyse ez lesz a kiképzése, hanem valami szalag mellett fog állni

okt. 3. 07:32
 14/37 anonim ***** válasza:
30%
Kissé én is az vagyok de még senki nem cikizett emiatt. Én se szoktam megszólni a soványakat, még aki kórosan az, azt sem. Senkinek semmi köze hozzá, ebből mást semmiféle hátrány nem ér. Ha valaki mégis megjegyzést tenne minden további nélkül felrúgnám.
okt. 3. 07:41
 15/37 anonim ***** válasza:
11%

az budai endokrinközpont.hu konkrétan leírja, hogy az elhízásnak van monogénes tehat 1 hibás gén okozta elhízás és poligénes elhízás.

Mindazon sötét elmék kedvéért írom le azt, akik szerint a kövérek hibája minden mert nem akarják beismerni, hogy zabálnak!

Sok esetben a bevitt energia nem használódik el ahogy kéne emiatt!

Mennyi a kőbunkó és még büszke is rá és dudál is, itt vagyok figyeljétek milyen hülye vagyok ma is , hep hep figyeleeeeeem!

okt. 3. 07:53
 16/37 anonim ***** válasza:
12%
A legújabb kérdés az, hogy miért nem érzékeli a hulye, hogy hulye ahogy mondják, olyan mint a halál, ha meghalsz nem tudsz róla csak a környezeted szenved! Ilyen akkor is ha hülye vagy!
okt. 3. 07:58
 17/37 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, mit fogsz te kapni mindjárt!😂😂
okt. 3. 08:09
 18/37 anonim ***** válasza:
57%
A kövérek bizony saját maguk tehetnek az állapotukról. Kalóriadeficitben minden ember le tud fogyni normális testalkatúra. Csak hát ugye mindig könnyebb a kifogásokat keresni. Egyébként meg vicces azt látni, hogy hogy próbálnak lázadozni a kövérek a valóság ellen. :D
okt. 3. 08:50
 19/37 anonim ***** válasza:
62%
Mert a mai társadalom mindent elítél a másikon, de saját magába nem néz. Sose értettem mért kell valakit bármi miatt is cikizni?
okt. 3. 08:59
 20/37 anonim ***** válasza:
71%
Persze vannak betegségek, de a kövérek 90%-a csak és kizárólag azért kövér mert sokat eszik és keveset mozog.
okt. 3. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!