Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 év körüli nők hol tart...

30 év körüli nők hol tart most az életetek?

Figyelt kérdés
Van már férj, gyerek, saját ház, jó munkahely, stb.?

#nő, család, élet,
szept. 17. 19:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
25 leszek és sehol nem tart az életem
nov. 16. 17:15
 32/33 anonim ***** válasza:
35 vagyok talán még belefér. 32 évesen 3. Gyerekünk született, akkor vettünk házat. Nem a legjobb helyen dél budán de van saját kis kertünk. Férjemnek nagyon jó munkája van, emiatt jutottunk idáig. En is jól keresnék ha visszamennék de még tervezzük a 4ket. Mernökök vagyunk mindketten. A barátok lekoptak ahogy elkezdtem szülni. Uj anyukákkal nehéz ismerkedni mert mindenki azt bizonygatja h ő a legjobb meg ő vmiért különleges. Ebbe belefáradtam már....mi egyszerűen élünk annak ellenére h ferjem jól keres. Pl én bkv-zok a 3 gyerekkel
dec. 30. 00:40
 33/33 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, én elégedett vagyok az életem alakulásával. Két gyerek, már nagyobbak (17 és 9 évesek), másodszorra vagyok férjnél (a gyerekek nem közösek, és nem is tervezünk már gyereket vállalni). Mindenünk megvan, nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, a férjem pedig olyan társ, akit korábban álmodni sem tudtam volna magam mellé.

Elmúltam már 30, mire a nekem való szakmát megtaláltam, de megérte kivárni, azóta abban dolgozom vállalkozóként, előtte mindig alkalmazott voltam. Még nagyon sok tervem és célom van a munkában is és a magánéletben is, imádok új dolgokat tanulni, szerencsére van is rá lehetőségem.

dec. 31. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!