Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 év körüli nők hol tart...

30 év körüli nők hol tart most az életetek?

Figyelt kérdés
Van már férj, gyerek, saját ház, jó munkahely, stb.?

#nő, család, élet,
szept. 17. 19:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem kellett se pasi, se gyerek. Elégedett vagyok. Az életemet soha nem tekintettem versenynek.
szept. 17. 21:03
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
Munkahely mindig volt, férjet, gyereket nem terveztem, és nincs is, saját házra nincs reaális esély, és az sincs.
szept. 17. 21:33
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
32 vagyok. 3 éve vagyok házas, a közös kisfiunk 5 éves lesz. 7 éve vagyunk együtt. 2 éve van új munkahelyem, előtte egy évvel kezdtem el az egyetemet. Az én örökölt kertes hazamban élünk. Nincs túl sok pénzünk, mármint pluszban. Imádok anya lenni, szavakkal nem lehet leirni milyen új oldalas nyílik meg ezzel és más ezer perspektíva. Boldog vagyok a férjemmel. 3 kutyánk, egy macskánk van. Nem vagyok elégedetlen típus és próbálom mindenen a jót észrevenni. Tele vagyok ambicioval, tervekkel de elégedett vagyok azzal amim van. Szüleink viszonylag közel laknak, mamám is, szeretek velük lenni. Barátom úgy nincs közeli vagy sok, de a kollégákkal jóban vagyunk.
szept. 17. 23:56
 14/31 anonim ***** válasza:
88%

27 vagyok. Stabil munkahelyem van 7 éve, amit még nagyjából szeretek is. Párommal 6 éve vagyunk együtt. Én szeretnék házasságot, de ő már egyszer volt házas és azt mondta soha többet. Szóval nem tudom mennyi ideig leszünk még együt, ez majd kiderül. Gyereket egyenlőre biztosan nem akarok.

Albérletben élünk, saját lakást venni itt Pesten esélytelen. Szüleim, nagyszüleim falun élnek, ha ők meghalnak (remélem az még soká lesz), akkor lesz csak majd házam amit megöröklök.

Annyi pénzem lenne hogy falun vennék egy kis házat, de mivel szeretek Pesten élni, meg itt van a munka, nem költöznék le falura.

szept. 18. 07:07
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Eljegyzés volt nyáron, majd jövőre házasodunk.

Gyerek nincs, nem is lesz (nem akarunk)

Saját ház esélytelen.

A munkámat szeretem.

30N

szept. 18. 07:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Furcsa ezt olvasni, hogy sokan később sem terveznek gyereket. Tőlem meg mindig azt kérdezgetik mikor lesz már második, mintha kötelező lenne kettőt vállalni. Egynél mi is megállunk. Inkább megadjuk neki amit csak tudunk.
szept. 18. 09:15
 17/31 A kérdező kommentje:

Egyébként mi az oka, hogy nem akartok egy gyereket sem? Az anyagiak vagy egyszerűen nem akartok?

Mit dolgoztok és milyen a fizetésetek? Albi mennyi?

szept. 18. 09:22
 18/31 A kérdező kommentje:
Még negatív nekem, hogy mióta szültem megkoptak a barátságok. Bár munka meg gyerek mellett már annyira nem is hiányzik az összejárogatás, munkatársakkal beszélgetek a munkahelyen és elég is. Hétköznap 4 után hazaesünk, hétvégén meg pihi a házimunka mellett, vagy családlátogatás.
szept. 18. 09:32
 19/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem vágyok rá, ennyi oka van. (Aztán ezen túl amúgy se lenne rá se időnk se helyünk se pénzünk, úgyhogy örülök is hogy nem vágyunk rá)

szept. 18. 10:05
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
Válaszolok a feleségem helyett. 30 körül, egy gyerek, mellette befejezett doktori, saját ház Budapesten (nem örökségből). Nálam saját budapesti lakás, az egyiket időnként kiadjuk, mikor melyik a praktikusabb. Jó munkahely mindkettőnknél adott, ő egyetemi oktató, ami mellett van ideje gyerekezni, én meg elég magas beosztásban vagyok egy IT cégnél, szóval szerencsére az anyagiakon nem kell aggódni.
szept. 18. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!