Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 körüli nők, ti elégedettek...

30 körüli nők, ti elégedettek vagytok az életetekkel?

Figyelt kérdés
Én nemrég töltöttem be a 30-at. Sajnos egyáltalán nem ott tartok, ahol szeretnék es nem vagyok boldog. Iszonyú gyorsan eltelt a 25-30 közötti idő és nem jó dolgokra fordítottam. Kíváncsi vagyok, más hogyan látja ebben az életkorban magát..elégedettek vagytok az anyagi helyzetetekkel? Külsőtökkel? Szerelmi életetekkel?
2024. jún. 14. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem vagyok elégedett, de az ok külső, én meg nem hisztizek rajta, mert felesleges. Az ember sokszor elfelejti, hogy magát az életet kell megbecsülni igazán, nem az anyagi hátteret, felszínes dolgokat. Afrikában, Etiópiában örülnek, ha enni tudnak valamit. Kicsit értékeld át a jelen helyzeted.
2024. jún. 14. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár csak 27 vagyok, de fogjuk fel 30-hoz közelítőnek. Hát, mondjuk, hogy van, miért elégedettnek lenni, de azért a tökéletestől mekkai távolság választ el. Vannak barátaim, jó állásom, de pl.: a párkapcsolat annyira nem jött be aztán meg sajnos egy ideje nem voltam edzeni, úgyhogy erős túlzás, hogy meg vagyok elégedve magammal. :D De majd vissza akarok térni, úgyhogy lényegében változtatni mindig lehet.
2024. jún. 14. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Idén leszek 30. Nagyon rosszul érint. Nem vagyok elégedett az életemmel. Régebben azt hittem sokkal előrébb fogok tartani. A kapcsolat nekem se nagyon jött össze. Főiskola óta a barátaim is eltűntek. A huszas éveim elteltek a semmivel, amit nagyon bánok.

Van munkám, ami jó, de saját lakásra sosem lesz esélyem.

A külsőmön is érzem a változást. Mindig vékony voltam (most is az vagyok), viszont a hasamra hízok ha nem figyelek oda és nagyon nehezen megy le.

Boldog én sem vagyok.

Korábban ilyen gondom nem volt.

2024. jún. 14. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
29 vagyok, és én nagyjából elégedett vagyok az életemmel. Vannak barátaim és párom, kismama vagyok:). Munkám van, igaz, a karrierem nem a legfényesebb, és kocsink sincs, de hát ez van.
2024. jún. 14. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok. Kapcsolatom nem volt, munkám nincs, és nagyon nehezen találok. Egyedül amim van, az a lakásom. Barátok közül egy kettő van. Nem ilyennek képzeltem a jövőmet. A külsőmmel nincs gondom, bár kicsit fogyhatnék. De ez a legkisebb problémám.
2024. jún. 14. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

anyagi helyzetetekkel?

Nem. Rohadtul nem vittem semmire. Normális munkahelyre sosem vettek fel, mert leendő anyakocának néznek (van gyereke? Nincs? Akkor tuti innen akar menni szülni./ Ja hogy nem lehet gyereke? Olyan nincs / Leszbi? Csak nem dugták még meg jól / Csok tuti kell!)

Külsőtökkel?

Nem mondanám. Szívbeteg vagyok, nem bírom a terhelést, ami miatt sportolni se tudok. Régen 55 kg voltam, most 75. (170cm magassághoz)

Dagadt ghecinek érzem magam. A hajam is vékony szálú.

Szerelmi életetekkel?

Egy kapcsolatom volt, 7 évig. Kiderült hogy prostizott, kankós lett.

Kankó király óta pedig nem volt senkim..

2024. jún. 14. 22:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Sajnalom, utolsó:( Remélem megtalálod a boldogságot hamarosan.

Nekem is valami nagyon félrecsúszott úgy 5 éve kb, pont a legszebb időszakomban. Volt egy óriási szerelmem, aki megerőszakolt, tönkretett, utána nemhogy jobbakat szedtem volna fel, de sorozatban idiótákat. Étkezési zavarom lett, amitől nagyon vékony vagyok. Ez most azzal jár, hogy úgymond jól nézek ki, megfelelek a mai ideáloknak, de a lelkem kb 0-n. Ha rám néznek a ferfiak, ideges leszek, a vállalkozásom becsődölt, 2 diplomával pedig nem találok munkát. Azért is érdekel mások elethelyzete, hogy tudjak belőle meríteni, próbálok kikecmeregni ebből.

2024. jún. 14. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
A munkám miatt aggódok, de a munkát leszámítva nincs rossz életem.
2024. jún. 14. 23:50
 9/11 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, egy otthon hiányzik még az életemből, mert eddig olyanom még sosem volt. De remélhetőleg hamarosan meglesz az is. Más tekintetben elégedett vagyok, sőt, van amiben jobb lettem, mint valaha vártam volna.
2024. jún. 14. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Elégedett vagyok. Jobb már úgysem lesz.
2024. jún. 15. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!