30 körüli nők, ti elégedettek vagytok az életetekkel?
Idén leszek 30. Nagyon rosszul érint. Nem vagyok elégedett az életemmel. Régebben azt hittem sokkal előrébb fogok tartani. A kapcsolat nekem se nagyon jött össze. Főiskola óta a barátaim is eltűntek. A huszas éveim elteltek a semmivel, amit nagyon bánok.
Van munkám, ami jó, de saját lakásra sosem lesz esélyem.
A külsőmön is érzem a változást. Mindig vékony voltam (most is az vagyok), viszont a hasamra hízok ha nem figyelek oda és nagyon nehezen megy le.
Boldog én sem vagyok.
Korábban ilyen gondom nem volt.
anyagi helyzetetekkel?
Nem. Rohadtul nem vittem semmire. Normális munkahelyre sosem vettek fel, mert leendő anyakocának néznek (van gyereke? Nincs? Akkor tuti innen akar menni szülni./ Ja hogy nem lehet gyereke? Olyan nincs / Leszbi? Csak nem dugták még meg jól / Csok tuti kell!)
Külsőtökkel?
Nem mondanám. Szívbeteg vagyok, nem bírom a terhelést, ami miatt sportolni se tudok. Régen 55 kg voltam, most 75. (170cm magassághoz)
Dagadt ghecinek érzem magam. A hajam is vékony szálú.
Szerelmi életetekkel?
Egy kapcsolatom volt, 7 évig. Kiderült hogy prostizott, kankós lett.
Kankó király óta pedig nem volt senkim..
Sajnalom, utolsó:( Remélem megtalálod a boldogságot hamarosan.
Nekem is valami nagyon félrecsúszott úgy 5 éve kb, pont a legszebb időszakomban. Volt egy óriási szerelmem, aki megerőszakolt, tönkretett, utána nemhogy jobbakat szedtem volna fel, de sorozatban idiótákat. Étkezési zavarom lett, amitől nagyon vékony vagyok. Ez most azzal jár, hogy úgymond jól nézek ki, megfelelek a mai ideáloknak, de a lelkem kb 0-n. Ha rám néznek a ferfiak, ideges leszek, a vállalkozásom becsődölt, 2 diplomával pedig nem találok munkát. Azért is érdekel mások elethelyzete, hogy tudjak belőle meríteni, próbálok kikecmeregni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!