Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 év körüli nők hol tart...

30 év körüli nők hol tart most az életetek?

Figyelt kérdés
Van már férj, gyerek, saját ház, jó munkahely, stb.?

#nő, család, élet,
szept. 17. 19:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

Van egy rakás hobbim, van pár közeli barátom, vagy macskám, van jó munkám, amit relatíve szeretek is csinálni.

Gyerek sose kéne, a férjen meg még gondolkodom, de nem létszükséglet. Házra még gyűjtök, mert ahol legszívesebben vennék, ott baromi drága minden.

Nem vagyok elégedettlen az életemmel😃✌️

szept. 17. 19:18
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Van párom 10 éve, de nem akarok házasodni és gyereket sem. A munkahely meg nem egy fix dolog, hogy na van egy jó munkahelyem, innen megyek nyugdíjba, vagyis ez NAGYON ritka ma már és fizetés szempontjából nem is a legideálisabb, mert előbb kapsz jobb fizetést egy új helyen, minthogy emeljenek a régin. (Hacsak nem te vagy az, aki sorra kapja a jobb pozíciókat és már tényleg megéri neki maradni, de ez általában pár ember egy munkahelyen.) De igen, általában jó munkahelyeim vannak, de nem maradok hosszú évekig sehol. Saját lakásom van.
szept. 17. 19:20
 3/31 anonim ***** válasza:
90%

Gyerek nem kell, soha nem is szerettem volna.

Eljöttem most egy lelkileg mérgező munkahelyről, és most állást keresek.

egy 5 éves kapcsolatom ment szét, albiban laktunk ő maradt én költöztem haza.

szept. 17. 19:20
 4/31 anonim ***** válasza:
26%

Jelentős % sehol .

Albérlet, egyedül,gyerek nélkül,pénz nélkül stb...

Vagy sz.r kapcsolatban, elváltan , egyedül neveli a gyerekét stb .

szept. 17. 19:21
 5/31 A kérdező kommentje:
Nekünk van már egy óvodás kisfiunk. Sajnos csak minimálbéres fizut találtam egyenlőre, de falun még ennek is örülök. Sokáig albérletben éltünk. Van saját házam, mert örököltem, sajnos apukám egy éve elhunyt, testvérem nincs, így én örököltem csak. A nem túl jó anyagi helyzetünk mellett, azért ennek örülök, hogy van saját tehermentes ház és csak a rezsit kell fizetni, mert kb. az életben nem tudtunk volna venni.
szept. 17. 19:21
 6/31 anonim ***** válasza:
90%

4es vagyok,

Akkor ez így már tök jó 5ös.

Van gyerkőcöd ,pàrod meg saját otthonotok

szept. 17. 19:24
 7/31 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom. Viszont mivel falu és kicsi a gyerek így a munkahellyel vagyok bajban, jó lenne dupla ennyi fizu, de valamit valamiért. Remélem később ez változni fog még.
szept. 17. 19:27
 8/31 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy sajnos sok kiló feljött rám, így fogynom kellene, nagyon nem vagyok megelégedve az alakommal.
szept. 17. 19:29
 9/31 anonim ***** válasza:
61%
Élettársi kapcsolatban vagyok, a papír nekem nem sokat számít. Gyereket sosem akartam. Nem dolgozom, mivel a párom jól keres. A közös otthon épp folyamatban.
szept. 17. 19:37
 10/31 A kérdező kommentje:
Mi sem vagyunk házasok egyébként, valahogy ez engem sose érdekelt, pedig elvett volna.
szept. 17. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!