Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki itt az oldalon azt...

Ha valaki itt az oldalon azt mondja magáról hogy aszexuális akkor ugye azt nem kell elhinni?

Figyelt kérdés
szept. 16. 12:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20: tegyük hozzá, a magyar törvény, és az is azért, mert a törvényhozók lusta herék, akik csak azért hozták meg a 14 évet hivatalosnak, mert szerintük is oké, hogy 14 éves mondjuk egy 17 évessel legyen, de ahhoz már lusták, hogy nüanszosan kezeljék a dolgot, és felállítsanak korhatáros kategóriákat... mert aki értelmes és etikailag rendben van a gondolkodása, nem fogja normálisnak tartani, hogy egy 50es ember egy 14 évessel legyen párkapcsolatban, tök mindegy, dugnak-e vagy nem. Vs. pl USA, ahol ugye 18 év a korhatár, de azért meghozták a Romeo & Juliet altörvényt, hogy az egymáshoz illő és egymással kísérletező tiniket ne lehessen emiatt börtönbe hurcolni... hát igen, ez a különbség az értelmes meg a lusta g..i törvényhozók között.
szept. 16. 15:27
 22/27 anonim ***** válasza:

21-es

"50es ember egy 14 évessel legyen párkapcsolatban"

Te milyen párkapcsolatról beszélsz? Aromantikáról van szó,tehát valakit lehet szeretni testi érintés nélkül is,ezt meg megnézném hogy milyen törvény bünteti..

szept. 16. 15:33
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
22: ott jön ide, hogy a 20-as a beleegyezésről beszélt, hogy az nem véletlenül van. De ha arról nem is beszélünk, akkor sem normális egy 50 éves szerelme 14 éves felé. Szeretni meg lehet vkit szerelem nélkül is, mint egy GYEREKET vagy KISHÚGOT.
szept. 16. 15:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"De amúgy a mai világba mindig a férfi a hibás bármit is csinál.Egy 14 éves lány lehet szerelmes a tanárába,ezzel is okott adva a férfinak hogy ő más a többinél hol ott csak egy vén kéjenc.."

A férfi nem azért hibás itt, mert férfi, hanem mert ő a felnőtt. Cseréld fel a nemeket, és a nő a hibás.

"Aromantikáról van szó,tehát valakit lehet szeretni testi érintés nélkül is"

Nem, az aromantikus nem szeret senkit. Az a- fosztóképző. Mint pl. teista a hívő, ateista a nem hívő.

Én egy heteroromantikus heteroszexuális nő vagyok. Ami azt jelenti, hogy romantikusan és szexuálisan is a férfiak vonzanak.

Nagyon szeretnéd legitimálni a pedofíliát, de nem lep meg, ez az oldal tele van veletek pedokkal.

szept. 16. 15:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Ezt csekkold le te is, mert az USA-ban eleve egységesek az állami törvények, és 12 államban 18 év a korhatár, 7 államban 17 év, a maradék 31 államban 16 év csak. És még erre jön amit írtál, ott a beleegyezési korhatár 13-tól indul. Ez nálunk is ugyanúgy létezik, ha a fiatalabb fél 12 éves, és az idősebb maximum 17. Adott esetben egy születésnapját ünneplő lány aki tegnap még 11 éves volt, az szabadon nyomhatja egy olyan 17 évessel, aki csak másnap tölti be a 18-at. Itt az 'értelem' amit keresel.
szept. 16. 15:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 12 és 17 még mindig jobban rendben van, mint a 14 és 56... aki ezzel nem ért egyet, annak pszichológust ajánlanék. A 12 és 17 mindkettő még gyerek.
szept. 16. 15:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan miért ne kellene elhinni??

Én is 30 feletti szűz vagyok.

Nekem elhiszed?

szept. 16. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!