Ha valaki itt az oldalon azt mondja magáról hogy aszexuális akkor ugye azt nem kell elhinni?
21-es
"50es ember egy 14 évessel legyen párkapcsolatban"
Te milyen párkapcsolatról beszélsz? Aromantikáról van szó,tehát valakit lehet szeretni testi érintés nélkül is,ezt meg megnézném hogy milyen törvény bünteti..
"De amúgy a mai világba mindig a férfi a hibás bármit is csinál.Egy 14 éves lány lehet szerelmes a tanárába,ezzel is okott adva a férfinak hogy ő más a többinél hol ott csak egy vén kéjenc.."
A férfi nem azért hibás itt, mert férfi, hanem mert ő a felnőtt. Cseréld fel a nemeket, és a nő a hibás.
"Aromantikáról van szó,tehát valakit lehet szeretni testi érintés nélkül is"
Nem, az aromantikus nem szeret senkit. Az a- fosztóképző. Mint pl. teista a hívő, ateista a nem hívő.
Én egy heteroromantikus heteroszexuális nő vagyok. Ami azt jelenti, hogy romantikusan és szexuálisan is a férfiak vonzanak.
Nagyon szeretnéd legitimálni a pedofíliát, de nem lep meg, ez az oldal tele van veletek pedokkal.
Ugyan miért ne kellene elhinni??
Én is 30 feletti szűz vagyok.
Nekem elhiszed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!