Ha valaki itt az oldalon azt mondja magáról hogy aszexuális akkor ugye azt nem kell elhinni?
1-es
Irtam ki kérdést hogy szeretnék egy lelkitársat,rámirt egy férfi aki azt irta hogy aszexuális,amint megtudta hogy én is férfi vagyok,többet nem is irt.Tehát ha aszexuális akkor miért is nem irt többet?
ma 12:50
Ezen az oldalon mindenki hazudik,de most ez akit emlitettél lebuktatta magát.
Nem látom az ok-okozati összefüggést. Ebből nem az következik, hogy aszexuálisok nem léteznek, hanem hogy ő személy szerint egy kis genyó, és nem jött be a trükk amivel próbálkozott. Ő arra játszott, hogy ezzel könnyebben beférkőzik egy nő bizalmába, mert biztos nem szexet akar ha aszexuálisnak hiszik. Aztán ha kialakul a bizalmi kapcsolat, majd csak eléri valahogy, hogy be tudja rakni.
Na de ebből még mindig csak az a tanulság, hogy valaki átvert, és nem azt, hogy mindenki hazudik aki ezt állítja magáról. Nem lehet egyetlen rossz tapasztalatból az összes többit megbélyegezni és általánosítani.
Ha szerintem ez egy ostoba kérdés, nem fogom tőle azt hinni, hogy a ma kiírt másik 500 kérdés is ostobaság, mert függetlenek egymástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!