Milyen mozgásformát választotattok,amit szerettek?
Figyelt kérdés
szept. 9. 21:15
1/19 anonim válasza:
Nem sportolok, de 2 opció van amit csinálnék:
- küzdősport
- úszás
Úszni tervezek. A küzdősportba, ha újra belevágok, akkor övszín nélkül, csakis a sportért, mozgásért.
2/19 anonim válasza:
A futást szerettem, csak kövéren nem fogok. Inkább úszni fogok. Gyerekként szerettem, remélhetőleg még emlékszem, hogy kell. :)
3/19 anonim válasza:
Amit rendszeresen (esetemben hetente) csinálok, az az úszás és lovaglás. Más sportokat inkább akkor csinálok, amikor lehetőségem van rá, mint amilyen a műkorcsolya (telente eljárok hetente) vagy a túrázás (pár havonta megyek).
6/19 anonim válasza:
Úszás (heti 2x), túra (havonta 2-3x), jóga (heti 1x)
8/19 anonim válasza:
Úszni járok. Ezzel egész jól elvagyok, de ha nem híznék mozgás nélkül, akkor nem csinàlnám. Minden más mozgást utálok. Azóta utálok mozogni hogy elhízott voltam. Akkor mindenem fájt nyilván, és azért. Most hogy már egy ideje lefogytam, szimplán csak semmi kedvem, semmi energiàm, szívesebben olvasok, vagy nézek neten sorozatokat, de tudom hogy muszáj mozogni, és így, még mindig az úszás a legjobb opcióm.
9/19 anonim válasza:
Nekem a szobabringa jött be. Volt egy infarktusom, ennél keményebbet nem szeretnék (nem is vagyok fiatal már).
10/19 anonim válasza:
Úszás, túra, bicaj.
Nameg megyek termezni is sajnos, amit annyira nem szeretek, de szeretném végre elérni, hogy a vállam nagyobb legyen, mint a hasam, és hát az én sportjaim nem igazán izomtömeg növelők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!