Ötös igaz, az áramot régebben kikapcsolták 1-2x, de azt is azért, mert a húszas éveimben iszonyat balfsz és felelőtlen voltam, amúgy lett volna pénzem, csak rohadtul elfelejtettem néha számlákat fizetni. Természetesen a kikapcsoláskor intézkedtem azonnal. Már nem fordul elő ilyesmi.
jan. 26. 21:32
2/13 Fragments of Fantasy válasza:
1-Nem voltam, de céloztak rá, hogy megyek vagy visznek. (Vallomás után elmehettem haza.)
2-Nem.
3-Nem.
4-Addig sose jutottam el.
5-Nem.
6-Nem.
7- Nem.
8- Nem.
9- Nem.
10- Nem.
11- Nem.
jan. 26. 21:36
3/13 anonim válasza:
Csak a 7-es, ha az számít hogy napi 3 helyett napi 1-szer ettem. Annyira volt pénz. Azóta sokkal jobban keresek.
jan. 26. 21:39
4/13 anonim válasza:
Egyik sem szerencsére.
(Az alkoholt volt, hogy kicsit túltoltam fiatalabb koromban, de függő nem voltam, csak hülye 🙃)
jan. 26. 21:48
5/13 anonim válasza:
Szerencsére egyik sem, és remélem, ez így is marad.
jan. 26. 21:49
6/13 anonim válasza:
Egyik sem dejó életem van most eszmélek csak rá
jan. 26. 21:56
7/13 anonim válasza:
Majdnem mindegyik
jan. 26. 22:15
8/13 anonim válasza:
5, 7, 11.
Az elárverezés folyamat egy rém lmom, remélem nem jutok el odaaig, mert ott lesz végem.
jan. 26. 22:45
9/13 anonim válasza:
Milyen a sitten?
jan. 27. 05:34
10/13 anonim válasza:
Csak a 7. De egyértelműen az én hibámból. Egyetemista koromban néha annyira felelőtlenül és rosszul költöttem a pénzt, hogy bizony néha egy-egy hónap végére már gond volt a kaja is. Nem haltam éppen éhen, de voltak szó szerint "kenyér és hideg víz" napok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!