Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mozgásformát választota...

Milyen mozgásformát választotattok,amit szerettek?

Figyelt kérdés
szept. 9. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Street workout
szept. 10. 07:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Futni járok heti 3x, heti 1x fallabda, otthon pedig jógázni szoktam. Végre visszatért a jó idő, szóval visszarendszeresítem a túrázást is az életembe.
szept. 10. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Bicózok, futok meg korizok
szept. 10. 09:15
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Off

Valaki elárulná nekem mégis miért van majdnem mindenki lepontozva, amikor a kérdésre válaszoltak? Vagy valakinek nem hasznos, hogy a másik úszik, légtornázik? Az nem mozgásforma?

szept. 10. 10:16
 15/19 anonim ***** válasza:

10 évvel ezelőtt úsztam, de étrend-változtatás nélkül nem volt értelme és meguntam. Csak 2 évvel ezelőtt kezdtem el főzni és 1 évvel ezelőtt változtattam meg az étrendemet. (Amúgy csak alacsony többletem volt.) Maradt túrázás. Más nem működik nálam, mert kevés állati fehérjét fogyasztok. Illetve most gondolkodok kangoo-n.

35/F

szept. 10. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:

15+

Illetve konkrétan 10 évvel ezelőtt kezdtem el egyedül túrázni. Akkor kis ideig tavasszal még jártam úszni, de maradt csak a túra. Az egészségemre, a kondíciómra, és a szunnyadó asztmámra jó hatást tett. De fogyás csak az étrend-változtatással történt és azóta még jobban kicsattanok.

szept. 10. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az 53%-os kisf*szúnak az az egyetlen öröme az életben, ha mások valaszaira rányomhatja a pirosat.
szept. 10. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Úszás, lovaglás, illetve konditeremben az evezőgép nagy kedvenc még.
szept. 10. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Tánc, túrázás.

Ill. személyi edzés, de az nem a "szeretem", hanem a "hasznos" kategória nekem.

szept. 11. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!