Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz vannak női nárcisztikusok...

Igaz vannak női nárcisztikusok is?

Figyelt kérdés
és az hogy? a nárcisztikus az bántalmaz. akkor nekimegy az 50 kilós nő a 100 kilós pasijának és jól elveri?
szept. 6. 21:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy olyan exem mint amilyen személyt a #17-ben jellemzel.

És ha már betegség.

Ő volt az aki a diagnosztizált, viszont gyógyszerekkel tök jól szinten tartott betegségeimet elkezdte bagatellizálni és azzal nyaggatott folyamatosan hogy nem olyan súlyosak azok és el akarta érni hogy hagyjam abba a gyógyszereim szedését, mert azok csak mérgek és ha fejben eldöntöm hogy meggyógyulok akkor nem kell majd a gyógyszer és ezt őérte igazán megtehetném.

szept. 25. 17:27
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
20 Te engem nem látsz, csak magadat a tükörben, bár lehet pasika vagy de elég gyengusz. Rám még senki nem mondta azt hogy nárci lennék, de örülök hogy a gyakorin megérkezett az első ember, nem akartam kilógni a sorból. Látom értelmezni azt nem tudsz, ezt is szavazd le légyszíves, olvasgatás értelmezgetés helyett mert az neked túl bonyolult. És tedd fel újra valamelyik lemezedet, olyan vicces.
szept. 26. 20:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Értelmezném szívesen amit írsz, de csak egy katyvaszt látok. Próbálom kihámozni a mondanivalódat ebből a katyvaszból.

Nem látlak. Oké, nem is akarlak látni....

Magamat a tükörben látom. Igen, meg is ijednék ha nem így lenne...

Igen, pasi vagyok, igen néha gyenge, néha erős. Fúúú, most nagyot mondtál...

Sajnálom, hogy ennyire rossz emberismerőkkel vagy körülvéve, továbbra is tartom az állításomat.

Nyilván nem tudok értelmezni, sajnos nem erősségem az intelligencia, ennek ellenére - vagy pont ezért - megfogadom a tanácsod, le is szavaztalak!

Sajnos nincsen egy lemezem se, humorban is hiányt szenvedek.

Aztamindenitnekieeee! Szétszedtél az intelligenciáddal! Nyertél! Igazad van! Puszi a hasadra!

szept. 26. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!