Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ismered ki az embereket?

Mennyire ismered ki az embereket?

Figyelt kérdés
Mennyire okoz gondot a rajtuk való eligazodás?

szept. 1. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Szinte teljesen. Nem okoz gondot pár mondatból összerakni, hogy mi a helyzet. Utálnak is érte sokan.
szept. 1. 04:35
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

#1 feltételezem azért mert te azt hiszed magadról hogy pár mondat után tévedhetetlenül átlátsz mindenkin mintha te lennél az atyaúristen, pedig valójában csak előítéletes vagy, beskatulyázod az embereket és nem vagy képes észrevenni hogy nincs igazad velük kapcsolatban.

Ha meg "utálnak is emiatt", akkor lehet tapintatlanul az orruk alá is dörgölöd ezt, és hiába bizonygatnák neked hogy nem igaz amit feltételezel róluk, képtelen vagy megváltoztatni a róluk alkotott képedet.

Ebből a pár mondatból ezt sikerült összeraknom rólad. De lehet hogy tévedek ;)

szept. 1. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Feltételezem, hogy te meg az a típus vagy, aki amíg valamire nem lát a saját szemével példát, addig az nincs is. De sokszor még akkor sem hiszi el.
szept. 1. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Sokszor előbb tudom mit fog csinálni a másik, mint ő maga. Ez néha jó, máskor meg nem.
szept. 1. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Kiismerni teljesen senkit sem lehet (még magadat sem). Lehet következtetéseket levonni viselkedésükböl van, hogy kell is ahhoz, hogy pl.: ne maradj benne egy egyoldalú kapcsolatba.

Mivel nagyon durván figyelem a környezetemet (védelmi mechanizmus) így úgy gondolom több dolgot is letudok szűrni de van, hogy tévedek, mert nem szociáalizálódom beszélek annyit másokkal

szept. 1. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:

1, Részben nehezen, részben van, akit könnyebben, de az a baj, hogy a veszélyesebbekkel szemben sem merek védekezni, fellépni ellenük;

2, Nehéz téma.

szept. 1. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem eléggé. Bár alapból bizalmatlanok állok az emberekhez. De még mindig meg tud lepni, hogy sok ember még szemetebb tud lenni, mint azt gondolnám, pedig nem vagyok egy naiv típus. Persze néha pozitív csalódások is érnek, de sajnos ez a ritkább eset.
szept. 3. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten jó vagyok benne. Ennek pedig az a legfőbb bizonyítéka, hogy sohasem gondolom, hogy kiismertem az illetőt, vagy hogy pontosan tudom, mi jár a fejében, csak erős feltételezéseim vannak.
szept. 3. 08:24
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Tűrhetően. Persze 65 év alatt volt időm tanulni.
szept. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!