Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelitek azokat az...

Hogyan kezelitek azokat az embereket akiknek nincs kedvük azokhoz a programokhoz amelyekhez nektek kedvetek van viszont megsértődnek azon ha nektek nincs kedvetek az ő programjaikhoz?

Figyelt kérdés
aug. 20. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
1) megpróbálom megbeszélni vele, hogy ő miért sértődik meg, hiszen mindenkinek egyéni ízlése van, és én elfogadom, ha neki nincs kedve az én programomhoz, ha nem kezeli a helyzetet ugyanúgy, akkor 2.pont, inkább kerülöm az embert, mert ennek az emberi kapcsolatnak sok értelme nincs, ha ennyit képtelen helyén kezelni.
aug. 20. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresek köztes megoldást. Vagy harmadik program, vagy váltva csináljuk a programokat. Nem lehet elvárni, hogy mindig igazodjak a másikhoz, de ezt fordítva sem várhatom el
aug. 20. 08:47
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es egyezek.Sajat pelda most van hogy hiv olyan helyekre,kirandulasokra ahova azelott hivtam o nem akart jonni.Most meg mar en nem akarom voltam azota tobbszor is egyedul is,massal is az a vonat elment.Most mas az erdeklodesi korom.Attol hogy programok teren nem egyezunk egy setaban,kaveban,ebedben,beszelgetesben benne vagyok.De nem fogok elmenni ilyen- olyan fesztivalra ha nincs kedvem hozza,vagy olyan utra csak azert hogy o eleget tegyek neki ahol egyszer vagy tobbszor mar voltam.Mint irtam valtoznak az igenyek,erdeklodesi kor.Engem erdekel az onfejlesztes,fozo work shopok,kirandulas,utazas de meg vannak milyen helyszinek es ebben nem mindig tudunk kiegyezni.De nem kotelezo hogy jojjon,mint ahogy nekem sem menjek vele ahova neki van kedve.Es jol irod nincsenek helyen kezelve a dolgok.
aug. 20. 08:55
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es olyan mar volt en mentem volna egyik helyre,o masik helyre igy kiegyeztunk egy harmadikban.Ez esetben egy etteremrol volt szo.Hogy valtva csinaljuk a programot az nem annyira jo.Ilyenkor az emberek kihajtjak amit ok szeretnenek,amit te szeretnel arra meg utana nemet mondanak.De ha meg is tesszuk egymasnak hosdzu tavon egyik fel se lesz elegedett.Ilyenkor mikor ilyen problemak merulnek fel ugy gondolom mar nem csak a programok a gondok hanem vannak gondok a kapcsolatban lelki sikon is,mas dolgokban sincs egyetertes,ott lapul a masik meg nem ertese,lekicsinylese.Es ez minden en kiutkozik
aug. 20. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen amikor két ember elfejlődik egymás mellett. Sőt mintha elejétől kezdve nem is passzoltatok volna.Nem is értem miért erőltetitek azt, ami nem megy.
aug. 20. 09:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen,lehet hogy elfejlodtunk.O kibeszel masokat,en inkabb az onfejlesztesre fokuszalok.Es jobban azota latom a kibeszeleset,mintha ez fokozottabb lenne azota feltunt regen is nem is szeretem az ilyen dolgokat de akkor valahogy eltudtam engedni.Vagy apro piti dolgok miatt olyan arc kifejezessel kozol dolgokat mintha nem tudom mit csinaltam volna.Hogy peldat mondjak uszodaban voltunk es az oltozo szekrenyeknel hangosan gondolkodom hol lehet a wc erre o rezzenestelen szemmel,elborult arccal,undok kifejezessel kozli nem latod hogy ki van irva.Hat nem lattam,ez van.Ez mar nem tudom hanyadik ilyen kifejezese volt aznap igy vissza utanoztam kicsit hasonlo hangnemben es mondtam majd en is hasonlo hangnemben fogok valaszolni.Erre enyhebben gunyosan megvonta az arcat es kevesbe szinten gunyosan mondta hogy jol van.Arra a napra leallt ezzel.Mondhattam volna neki en is gunyosan mikor hoztak ki ebednel a levest es szolt a pincernonek van neki egy kacsa combja is,hogy nem logikus neki hogy eloszor a levest hozzak,utana a foetelt.Tudnam.en is ot minositgetni.
aug. 20. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen problémám sosem volt, alapból mindig is olyanokkal barátkoztam, akikkel a közös érdeklődési kör hozott össze, illetve hasonló személyiségek voltunk, vagyunk (kedvesség, figyelmesség, ilyen akaratos barmokkal, akik azt hiszik, körülöttük forog a világ, sosem barátkoztam). Jobban válogasd meg a barátaidat, ennyi.
aug. 20. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzàtennek ha ilyen apro hulyesegeken igy reagal mit csinalna mas helyzetekben.Ez az ember egyszer siman hatba tamadna.A masik ami elgondolkodtatott egy kozos ismerosnek meghalt az edesapja en evek ota nem tartom vele a kapcsolatot mert lelkileg artalmas volt szamomra ok jobban baratnok voltak,komasag is van koztuk.De o is eltavolodott egy ettol a szemelytol akinek meghalt az apja.Es csufondaros gunnyal olvasta fel az uzenetet amit irt neki mikor kozolte vele az edesapja halalat.Nem ment el a temetesre se pedig az egyik gyereknek a keresztanyja.Annyi tisztelet kellett volna hogy legyen benne ez a szemely irant hogy nem gunyolja az erzeseit masoknak mikor az gyaszban van.Ez nagyon erzeketlen.Fuggetlenul attol hogy ez a no egy energiavampir,martir senkinek a gyaszat,bajat nem kell gunyolni a hata mogott.
aug. 20. 09:58
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es az akaratos barom jó kifejezes,ez elojon vele helyzetekben
aug. 20. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen embernek megmondom, hogy ez nem fair, engem ez érdekel, őt az, vagy hajlandó a kompromisszumra, vagy nem megyünk együtt. Ha ezt nem fogadja el, és hisztizik, csapkod, érzelmileg zsarol, akkor leépítem az életemből, akkor is, ha családtag.
aug. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!