Rühellitek az olyan embereket akik nem tudják előre elkötelezni magukat és folyton lemondják a programjaikat?
Én sosem mondtam le semmit, ha valakinek beígértem, hogy ott leszek akkor ott is voltam mindig. Nem szerettem a számból segget csinálni már csak büszkeségből sem. Ez ez amolyan becsületbeli dolog.
De megannyi emberrel hozott össze a sors akik képtelenek elkötelezni magukat, 1 hétre előre nem tudnak tervezni mert valami kész káosz látszólag az életük.
Az ilyen emberek elképesztő szertelenek, komolytalanok, megbizhatatlanok.
Miért van ilyen emberekből egyre több?
1
:) Számodra hatványozottan kellemetlen a dolog, el tudom képzelni.
Néha én is ilyen vagyok de ez nem szándékos az embereknél. Ok-okozatot felcserelted.
Tudod nem azért káosz az életük mert nem tudnak előre tervezni, hanem épp fordítva. Mivel káosz az életük ezért nem tudnak tervezni.
3
És a káosz az csak magától kialakul, csöppet sem felelős miatta az ember?
Nem mindegy hogy 2-3x lemondja, mert közbejön valami vagy rendszeresen minden alkalommal.
Utóbbi esetben én megszakítok az illetővel minden kapcsolatot, mert vár rá a nyavalya, úgysem lehet vele programot tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!