Nem érzitek hogy egymás ugrasztják az embereket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kiírhattam volna a munkahely rovatba is, de megfigyelhető, hogy leszalámizzák az embereket, bérfeszültség keltés stb, az orvos a nővérekkel, a tanárok a hivatalnokokkal, a közigazgatás a gyári munkásokkal. Mintha az lenne a cél, hogy már mindenki utáljon mindenkit, irigy legyen és gyanakvó a másikra.aug. 13. 13:08
2/9 A kérdező kommentje:
Az... de kár hogy mások ezt nem látják be.
aug. 13. 13:17
3/9 anonim válasza:
Pontosan ez a célja a kormánypropagandának. Minden lehetséges érdekszférát összeugrasztani és akkor soha nem lesz összefogás semmilyen téren. Sajnos az emberek nagy része kapható erre.
4/9 A kérdező kommentje:
3 igen én is úgy látom...
aug. 13. 14:00
5/9 Szolovjov válasza:
A zsidó ilyen. Egy apró, gyökértelen nemzetközi klikk, ami egymás ellen fordítja az embereket és nem engedi hogy békében éljenek.
6/9 anonim válasza:
Sajnos ez a célja a kormánynak, ami, valljuk be, nagyon szépen be is jött/jön nekik. Amíg az emberek elvannak azzal, hogy egymást savazzák, anyáznak, veszekednek, addig sem foglalkoznak a nagyobb képpel, hogy haverék markában az ország, minden utolsó fillérünk kisajtolják belőlünk, összedőlt az egészségügy és oktatás, de még sorolhatnám tovább. És azzal sem foglalkoznak, hogy amúgy összefogjanak, szervezkedjenek és végre lapátra tegyék ezt a kormányzásra alkalmatlan bandát.
7/9 anonim válasza:
Mi a konkrét kérdésed? Mert lényegében ilyenen nem kellene csodálkozni, számtalan ehhez hasonló jellegű kérdés lett már feltéve, ahol a legkézenfekvőbb válasz az, hogy magyarok vagyunk.
8/9 anonim válasza:
A 6-ossal értek egyet! Azt vettem észre az embereken hogy amilyen a kormányunk ugyanolyanná válnak az emberek is... A felső vezetésből csak az jön hogy mindig más a hibás (Brüsszel)
Az embereket összeugrasztják...pl.fiatalkorúak adókedvezménye. Nyugdíjas/családosok adó visszatérítése és ott a középréteg aki soha semmilyen juttatásban nem részesül...
Fogyasztói társadalom (csak költs és költs)
Gusztustalan az egész ami ma megy és akárki akármit mondd ez az emberek hibája...
9/9 anonim válasza:
Nem kell ide a kormány,sok ember alapból ilyen.Önzés,lustaság,mások kihasználása,kapzsiság,fölényeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!