A lányoknál miért van egy olyan jelenség, hogy sokszor érdeklődést mutatnak egymás barátnőjének pasija iránt?
Figyelt kérdés
Kétségtelenül van egy ilyen jelenség. Aztán nekünk se egyszerű megoldani, hogy egyszer végig kell menni a baráti körön. Miért van ez a lányoknál?jan. 21. 16:56
1/9 Szervizmérnök úr válasza:
Evolúciós verseny. Mélyen kódolt ösztön.
2/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. De miért pont egymás barátnőjének? És a fiúkban ilyen miért nincs?
jan. 21. 17:16
3/9 anonim válasza:
Mi van? Miről beszélsz, kérdező? Hány évesek vagytok? Mert elég gáz így gondolkozni.
4/9 A kérdező kommentje:
25-30 körül vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy te is észre vetted már.
jan. 21. 17:18
5/9 anonim válasza:
32 vagyok, én szerencsére nem ismerek ilyen embereket. Ha nem tetszik, rossz körökben mozogsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem zavar. Igazából tudom, hogy ez csak fellángolás és csak 1 alkalom lesz, szóval a végletekig kiszoktam használni. Azt az alkalmat.
jan. 21. 17:34
7/9 anonim válasza:
Sosem érdeklődtem a baratnőim pasijai iránt. Sőt,a legtöbbet bottal se.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez arról szól, hogy a nők alapvetően szívesen barátkoznak férfival. Csak ugye az esetek 90%-ban a férfi többet fog akarni. Viszont így, hogy a férfinak van barátnője ezért nem számít potenciális "kannak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!