Szereted az Orosz embereket?
Figyelt kérdés
Én szeretem őket.
Nekem nagyon tetszik a nyelvük , a lányok gyönyörűek a világon a legszebbek az Orosz Nők.
19F
aug. 8. 16:50
1/13 anonim válasza:
Szeretem az orosz nyelvet, kultúrát, nem véletlenül diplomáztam orosz szakon :)
3/13 anonim válasza:
Kondicionáló tornára járok, két fiatal orosz nő tartja az órákat. Nagyon aranyosak, szeretjük őket.
4/13 anonim válasza:
Nálunk bőven jobbak pasiban nőben is. A pasik még gentlemenek. Kicsit klasszikusabbak még. Még tudnak udvarolni meg ilyenek. Látszik hogy a nyugati médiát nem engedi be Putyin hozzájuk.
6/13 anonim válasza:
Belegondolva, hogy most mit tesznek más néppel, így nem, de ha 1-1 átlagos személlyel találkoznék ebben a pillanatban itt Mo.-n, akkor nem lennék idegenkedő vele szemben, mert lehet, hogy alapvetően tök normálisan gondolkodik, él.
7/13 anonim válasza:
Én nagyon sok orosz lánnyal találkoztam
Kva arrogánsak és kva típusú a legtöbb
Magyarul gold diggerek, mivel szegénységből jönnek a pénzért bármit
9/13 anonim válasza:
Nem szeretem őket, de nem is gyűlölködök az irányukba csak azért, mert néhány vezető pozícióba lebetonozott orosz fóbiás gyökérnek ez lenne az alapelvárása felém. Élni és élni hagyni! -Nekem nem bonyolult - szemben azokkal, akiket a gyűlölet, mások cikizése, lenézése tart életben, mert egyébként nem is éreznék magukat valakinek!
10/13 anonim válasza:
Semmilyen embert nem szeretek. Oroszokat meg politikai okokból plánenem. Kivévenyilván azokat, akik elmenekültek. Ők biztos valamennyire normálisabb emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!