Csak én nem szeretem az ilyen embereket?
Gimis vagyok.
Viszonylag normális osztályban vagyok, viszont a lányok között van egy pár "érdekes" lány, de szerintem mindenhol vannak ilyenek, de én már egyszerűen unom ezt.
Napi szinten pénzt és kaját kéregetnek több embertől is (sajnos én is közöttük vagyok) azért, mert azt a pénzt, amit a szüleik igazából kajára/innivalóra adtak nekik, reggel még suli előtt elköltik cigire, aztán inkább éhenhalnak, vagy mástól kérnek kaját.
Mi meg ha mondjuk nekik, hogy nincs pénzünk, vagy van, csak másra kellene nekünk, akkor rögtön fel vannak háborodva, hogy mi milyen önzőek vagyunk, stb.
Például múlt héten is az egyik csajnak aki egyhuzamban cigizik, adtam pénzt kajára, és vissza se akarta először adni, meglepődött mikor kijelentettem, hogy bizony adja vissza a pénzt, mert nem ajándékba adtam neki, nekem sem az égből potyog a pénz.
De hogy lehetnek ilyenek?? Inkább mástól kérnek kaját, ahelyett hogy nem a hülye cigire költenék a pénzt, és kaját vennének?
Komolyan nem értem az ilyen embereket...
Mi a kaját sem azért visszük, hogy aztán szétosztogasuk.
L
Mert nyilván kiqúrtul felnőttek már s kemény 15-16 évükkel, szóval cigikézni azt kell, csak hát sajnos anyuciék arra nem adnak pénzt, de hát akkor meg kajára nincs és csak éhesek lesznek szegénykék.
Szépen össze kell fogni és csoportosan elhajtani őket, senki ne adjon nekik. Valamint kiosztani, hogy pofa alapállásba, szívességet kérni lehet, nem elvárni, ha elutasítják, kussban meg lehet fordulni és tudomásul venni.
Köszönöm a válaszokat, egyetértek veletek.
Tegnap volt az utolsó nap a tavaszi szünet előtt, (délután gála volt a színházban) és az egyik csaj aki múltkor pénzt kért tőlem, be se ment suliba, (amúgy már annyit hiányzott egész évben, hogy az borzasztó) reggel kérdezte az osztályfőnököm tőlünk, hogy mi van vele.
Az egyik barátnője azt mondta nem tudja miért nem ment suliba, az osztályfőnök meg mondta hogy "hát a tűzzel játszik, úgyhogy hamarosan vizsgáznia kell mindenből, és ha nem sikerül neki, meg fog bukni."
Amúgy igen, kb. szart se tanul.
Egyik héten amikor szintén nem volt iskolában, az utcán láttuk délután a barátnőivel sétálgatni úgy tök nyugisan. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!