Szereted az embereket? ❤️
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 16:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, minden embert szeretek.
Csak a szeretteimet, vagy hozzám közel álló személyeket (családtag, vagy barát) szeretem.
Minden embert utálok, de legalábbis egyiket se szeretem.
40 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy ember nem szerethet mindenkit mert nem ismerjük mindegyiket 😁
2/8 anonim válasza:
Meg a zállatokat is. Meg a magyarokat, bár ismerem őket, ezért viszonylag nehéz.
3/8 anonim válasza:
Vannak emberek, akiket szeretek és szinte bármit megtennék értük és olyanok is, akiket örömmel néznék halálra égni.
4/8 anonim válasza:
Alapvetően igen, nyitott vagyok az emberekre, szeretek barátkozni is, pozitívan állok hozzájuk.
6/8 anonim válasza:
Én gyűlölöm az embereket, kivéve önmagamat és a példaképemet.
7/8 anonim válasza:
Akik kiszoktak segíteni 500 forintal azokat szeretem <3
8/8 anonim válasza:
Alapvetően szeretem az embereket, a munkám is ehhez köthető, és a jövőben is ezzel szeretnék velük foglalkozni. Nyilván találkoztam már rengeteg olyannal akik csakazért is belém kötöttek, felidegesítettek és bunkók voltak, de ez sem szegte kedvemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!