Az gáz ha lesz*rom az embereket,közönyös vagyok idegenekkel,és csak a páromat,barátaimat és a családomat szeretem?N
Figyelt kérdés
Buszon sem adom át a helyem senkinek pl, ha hozzámszólnak megse hallom stb.
Fura mert régen kedves voltam,de mára már annyira irritálnak az emberek..
2024. máj. 9. 21:54
2/19 anonim válasza:
Igen, nagyon gáz. Ha majd te szorulsz rá, hogy le kelljen ülnöd valamiért buszon, örülnél ha egy ilyen tahóval talàlkoznál, mint amilyen most te vagy? Ugye hogy nem. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak!
3/19 anonim válasza:
Gáz, ha már ezt a szót akarod használni, én inkább neveletlenségnek nevezném, és nem érthető. Természetesen nem kell idegeneket szeretni. De meg kell nekik adni a társadalomban szükséges alapvető tiszteletet. Mondjuk annyit, hogy nem levegőnek nézed őket, hanem embereknek. Egyébként te is jobban éreznéd magad, merthogy most nem érzed.
4/19 A kérdező kommentje:
2# volt rá példa,hogy kellett volna,és nem kaptam és akkor IS jöttem rá,hogy az emberek nagyrésze s*ggfej,és csak magamra számíthatok. Ahogy mindenki más is csak magára. Azóta ugy vagyok vele, hogy mindenki oldja meg a maga bajait.
2024. máj. 9. 22:58
5/19 anonim válasza:
A világ hozzádállása pont olyan, mint a tied! Ha neked ez így jó ... Csak aztán ne csodálkozz. Szegény anyád nagyot tévedett veled kapcsolatban!
6/19 anonim válasza:
Valahol tényleg érthető ez, mert ha tapasztalja a saját életében azt, hogy amikor neki lenne szükség segítségre, nem (úgy) foglalkoznak vele, ahogyan kellene, így érthető a bezárkózás.
Esetleg gondolkoztál már más megoldási módon, módszeren?
7/19 anonim válasza:
Mindenki csak azt kapja vissza az élettől, amit érdemel.
Hűha, egyszer csalódtál, és akkor mi van?! 🤣🤦 Az erős ember felemelkedik, talpra áll, a gyenge elsüllyed. Te a gyengék közé tartozol. Elsüllyedtél a legalsó szint alá.
8/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek ez a sok sértegetés majd jobb emberré tesz, és magamba nézek,hát nagyon tévedtek,csak mégjobban hányingert kapok az emberiségtől :D 1-2 értelmes választ köszönök.
2024. máj. 10. 08:19
9/19 anonim válasza:
Ezek szerint te is tudod, hogy rossz ember vagy. Ha neked az jó ...
10/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok,mert a hozzám közel álló emberekért bármit megteszek. Vadidegenekhez meg ugyan miközöm...
2024. máj. 10. 08:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!