Az gáz ha lesz*rom az embereket,közönyös vagyok idegenekkel,és csak a páromat,barátaimat és a családomat szeretem?N
Buszon sem adom át a helyem senkinek pl, ha hozzámszólnak megse hallom stb.
Fura mert régen kedves voltam,de mára már annyira irritálnak az emberek..
Kérdező, "magasról leszarom"-hatod, ahogy fogalmaztál az embereket, akik nem a közvetlen környzetedben vannak. Szüleid ezt tanították neked? Ha igen, akkor bocsi, nem te vagy a hibás, hanem ők, hogy így neveltek téged. Ellenkező esetben attól, hogy egyszer csalódtál, az még nem a világ. Ezért vagy te életképtelen, mert egy egyszeri pitiáner csalódást se tudsz a helyén kezelni, nem tudod feldolgozni, ehelyett óvodás módjára bedurcizol, lesüllyedsz egy 5 éves szintjére.
Kívánom, hogy még sok-sok pofont kapj az élettől, és gyere rá, hogy csak akkor lesz jobb életed, ha ezeket a pofonokat kiállod és utána talpra állsz.
Ha előtted esik el egy ember, akkor felsegítesz neki, vagy tovább mész? Egyébként igencsak bunkóság nem helyet adni a másiknak buszon. Ha más nem, majd a buszvezető kötelez téged arra, hogy helyet adj a másiknak, ha már nincs annyi intelligenciád, hogy ezt magadtól megtedd.
"A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely. És bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni! Ha tudod, hogy mit érsz, menj, és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra! Ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő, vagy ő, vagy akárki! Ez gyáva duma."
Rocky Balboa
Bármikor elveszítheted a párodat is a rokonokat is.
Mi lesz ha egyedül maradsz? Nehéz lesz ilyen természettel.
Legalább játszd meg magad
Nem adod át a helyed rászorulónak?
Érzéketlen bunkó vagy.
Vissza fogod kapni.
Az élet mindig, mindent kompenzál.
Megfigyelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!