Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tévedett a pszichológus vele...

Tévedett a pszichológus vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy 4 éves kapcsolatom ért véget egy éve, szakított velem, majd pár hét múlva már mással volt. Jártam utána pszichológushoz ő azt mondta hogy ez egyértelműen bántalmazó kapcsolat volt én voltam az áldozat és örüljek hogy vége. És hogy az ilyen emberek mindenkivel ilyenek, minden kapcsolatuk ugyanolyan. Ehhez képest ők azóta is együtt vannak és akaratomon kívül megtudtam már az eljegyzés is megvolt és milyen jól megvannak.

Ez azt jelenti a szakember tévedett? Vagy csak azért mondta hogy jobban érezzem magam?

tegnap 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen
tegnap 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az a fura, hogy tudomásom szerint bántalmazó kapcsolatban a bántalmazó a legritkább esetben (sem) akar szakítani. Mivel ő jól érzi magát a bántalmazó szerepében. Eszerint akkor a pszichológusod valószínűleg tévedett, és mégsem volt az bántalmazó kapcsolat.

Lehet esetleg tudni, hogy minek alapján állította ezt? Te utólag bántalmazónak érzed? Ha igen, milyen történések miatt?

tegnap 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

A nárciknál van az eldobás na ők szakítanak, mikor már teljesen tönkretették a másikat, főleg mert általában már megvan a következő célpont. És a bántalmazók többsége az nárci is egyben.

tegnap 22:51
 4/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
76%
Az a durva, hogy sokszor fel sem tűnik, hogy egy ilyen kapcsolatban vagy, hanem teljesen természetesnek hat, és közben pedig esel szét lelkileg és egyre instabilabb vagy.
tegnap 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
3-as: a 4-es tökéletesen mondja, a nárcisztikus bántalmazó szokott szakítani, ha tönkretették a másikat. A legtöbb nárcisztikus mester manipulátor és sokszor jól is néznek ki! Tehát idejegyorsan találnak új játékszert ha megunták a régit. Nálam is ez volt, engem pl. kevesebb mint 2 hónap után dobott a csaj miután mentálisan tönkretett, majd egyből talált újat és több mint 1 éve együtt vannak. El tudom képzelni, hogy mit élhet át a sác, hacsak nem az is mentálisan zizi.
tegnap 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

#6:

Ja, persze, hú de tönkretettek téged. Te csak egy szánalmas kisfiú vagy, aki még mindig nem tudott agyban felnőni, azt hiszed, hogy minden nő "tönkretesz" téged, nem, kishaver, egyszerűen arról van szó, hogy nem TE voltál neki az igazi. És azóta is azt figyelgeted, hogy az új párjával hogyan vannak, ahelyett, hogy keresnél te is valaki mást. NŐJ FEL.

ma 03:11
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
#7 Aha, aha, aha, tehát egy nő nem lehet elmebeteg, nem lehet ezer meg egy mentális problémája, nem teheti tönkre a férfit, na de a csúnya, gonosz, szemét hímek! Azok aztán mind tönkretesznek, csak erre fáj a fogul, ezért születnek meg a férfiak!
ma 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!