Szerintetek jól gondolom? És tudom pár embernek az lesz a véleménye a hosszú szövegből, hogy pszichológus, ami projekt megy is már, de,jó lenne tudni, hogy megalapozott-e ezzel kapcsolatban, amit állítok vagy sem?
Mindent kivettek a kezemből, bármit tettem, azzal kapcsolatban mindig éreztették, hogy nem csinálom jól.Ha rendetlen voltam, nem pakoltam el a cuccaim, vagy bármi ilyesmi, akkor önkényesen elpakoltak.
Anya mindig úgy jött be a szobámba, ahogy akart folyamatosan pakolgatott, akkor is amikor nem voltam otthon.
Megcsináltak helyettem majdnem mindent, főzni se lehetett otthon kb, mert mindig megcsinálták akkora,ha pedig nem, akkor elmondták, hogy jaj, de már megvan, hogy mit csinálnak arra a napra.
A legtöbb dologgal baj volt,amit csinálok, vagy csinálnék. Igazából vagy, veszélyes, vagy szerintük hülyeség. Amikor elmondtam, hogy elkezdtem edzeni, foglalkozni a testemmel, apám ki is nevetett. De amikor gameltem, az gyerekes volt és hülyeség. Igazából úgy érzem, hogyha tanultam az volt csak jó.
Edzésre sem járhattam heti rendszerességel többször, mert mindig csak tanultattak, hogy az a fontos csak.
Amikor a haverjaimmal találkoztam, éreztem, hogy valamilyen szinten zavarta őket.
Van két kutyám, én imádom a kutyáim és úgy összességében a kutyákat.
Viszont nem nevelhettem őket úgy, ahogyan akartam. Sőt volt egy rendem, hogy hogyan intézem a dolgaim pluszba, de igazából azt is kivették a kezemből, és ahogy a takarításnál is itt is önkényesen, hogy direkt hamarabb vigyék ki sétálni őket, hogy én ne tudjam. Utána ha napközben itthon voltam,azzal is probléma volt hogy a füves területén játszok velük az udvaron, emellett minden ilyen apróságon.
Anyám olyan szinten kotnyeles volt, hogy mindig tudni akart mindenről, amikor exem még velem volt azon is sokszor felháborodott, hogyha exbarátnőm mondott egy olyan dolgot, amit ő nem tudott.
Tehát nagyon rám voltak állva figyelem ügyileg, de azt érzem, hogy ők nem feltétlen voltak, olyan szinten mellettem és hogy manipuláltak és kedvükre mozgattak, úgy ahogy "kell".
Jaa és tényleg, mindent megpróbáltak pénzzel elintézni,amikor voltak azok az időszakok, hogy szóvá tettem azokat a dolgokat, amik nem szimpatikusak a viselkedésükben, akkor utána nem sokkal később vettek valamit, úgy, hogy nem is volt arra pontosan szükségem.
Amilyen dolgokat szerettem volna, azt pedig általában kritizálták vagy "korregálták", hogy mi is lenne nekem valójában a jó.
És ez szerintetek 10-es skálán mennyire toxikus?
Jaa és elég nagy boomerek az öregék, facebook az nekik, hülyeség volt, meg a messenger az szükségtelen, de azért muterom élvezte, hogy igy legalább pár ismerősével tartja a kapcsolatot. Még ezzel kapcsolatban is van egy sztorim, hülyéskedtünk haverommal mëg 10-en pár évesen hogy eljegyzett, kamu profillal és igazából azért is meglettem szólva. Szóval nem igazán értették a poént, ami nekünk abban a korban éppen lehetett az.
De az online dolgokhoz is így álltak, hogy például a playstation store az nem biztonságos,meg bármi, ahol obline kártyával kell fizetni, a torrentezés az becstelen, meg vírus.
Szóval ja és most 40 felettiek, még csak.
Mennyi idős vagy?
Költözz el minnél gyorsabban minnél messzebbre !
Előző vagyok.
Ezek alapján az a következtetésem, hogy ez így teljesen jó! Merthogy te ezeket a problémákat felismered, és ezzel elindulhatsz egy kicsit az önfejlesztés útján. Amikor a szülők szivatnak és hallgatnod kell a baromságokat arra nem tudok jobb tanácsot adni mint azt hogy engedd el a füled mellett, ha van kereseted akkor igen is főzd meg amit te akarsz enni legyél egy kicsit csökönyösebb. Ha visszavágnak hogy mert mi fizettük a tanulast meg azért vagy itt mer mi stb akkor mond meg hogy egy ezt te sose ekérted kettő nem ők tanultam és értek el ezzel sikereket hanem te.
Sosem voltam ilyen helyzetben, én a másik felén vagyok ennek a skálának ahol mindent rám hagytak és leszartak.
A suliban is nyugodtan állj a sarkadra. Mi van nincs más akit fárszthatsz ? Vagy szarkasztikusan nevesd ki ennyit tudsz mondani gratulálok. Vágj vissza. Engem is piszkáltak a suliban egy évig, és olyan szar személyiségem van hogy ilyenkor nem tudok visszavágni mert leblokkol az agyam. Ezért otthon gyakoroltam ezeket a dumákat mert vita után már nekem is eszembe jutott hogyan védhettem volna magam. Begyakoroltam néhányat utána meg már tudtam alkalmazni
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!