Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon haragudhat rám a volt...

Nagyon haragudhat rám a volt pszichológusom, ha az utolsó, bocsánatkérő e-mailemre semmit sem reagált?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem haragszik, csak nem megy bele a kis játékodba. A pszichológus nem azért van, hogy levelekkel bombázd rendelési időn kívül.
2023. jún. 6. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Majd rendelésen megbeszélitek
2023. jún. 6. 20:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Már nem, lepasszolt.
2023. jún. 6. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Bár az okot nem írtad le, valószínűleg nem haragszik, csak lezártnak tekinti a veled való munkát és ezért a kommunikációt is fölöslegesnek tartja a továbbiakban.
2023. jún. 6. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lepasszolt, akkor annak oka van. Lezárta veled a kapcsolatot, és tudja jól (mivel pszichológus), hogy ha válaszol, akkor nem az 'utolsó bocsánatkérő leveled' lesz az utolsó.
2023. jún. 6. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Majd ha megérik a személyiséged a változtatásra, keresel egy másikat.
2023. jún. 6. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:
77%

Egyszer már kiírtad ezt, akkor is megmondtuk, hogy hagyd őt békén, nem tartozik neked elszámolással, és jól látta, hogy baj van veled, okkal küldött tovább.

Te mégis ezen rugózol azóta is.

2023. jún. 7. 12:33
 8/14 A kérdező kommentje:

7

Mikor is volt ez?

2023. jún. 7. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo. Ird mar le, hogy miert haragszik rad ennyire a pszichologusod? Mit csinaltal? Hogyan viselkedtel?
2023. jún. 8. 05:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Semmit sem csináltam. Csak a "továbbküldés" után én megírtam neki, hogy szerintem mennyire nem megfelelően intézte azt, és tulajdonképpen megvádoltam azzal, hogy az utolsó beszélgetés során ő neki már nem is állt szándékában érdemben foglalkozni velem, csak azért nem a legelején közölte a döntését, mert nem akart elesni a pénztől, ha esetleg én meg úgy döntök, hogy akkor felesleges tovább rabolnunk egymás idejét. De mivel nem is a végén közölte a dolgot, hanem tulajdonképpen megszakította az aktuális "élménybeszámolómat", így pl egy aznap délelőtt történt fontos történést már nem tudtunk rendesen átbeszéltni, hiszen akkorra már lesokkolódtam. És ez az egész nagyon zavart. Erre visszaírta, hogy hát ő amikor kb az óra felénél megkérdezte, hogy akarom-e folytatni, mert látja, hogy megakadtam ettől, akkor ha úgy döntöttem volna, hogy ne folytassuk, nem kérte volna el a pénzt, és ha akarom elutalja nekem...

De én nem a pénzt sajnálom. Csak egyszerűen úgy gondolom, hogy a legeslegrosszabb megoldást választotta.

2023. jún. 8. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!