Nagyon haragudhat rám a volt pszichológusom, ha az utolsó, bocsánatkérő e-mailemre semmit sem reagált?
Nyilván attól fél, hogy ha válaszol, akkor én megint írok neki, és aztán megint....
Pedig én a részemről lezártam, csak jó lett volna, ha elfogadja a bocsánatkérésem. Ennyi.
Egész pontosan miért is kértél bocsánatot? Egy korábbi kérdésednél mintha már tisztázódott volna, hogy neki már rég tudnia kellett, hogy nem kompetens az ügyedben, de még maszatolt egy ideig. Akkor miért kértél bocsánatot? Ráfüggtél, ez a baj. Ezt egyébként neki szakemberként észre kellett volna vennie.
Másfelől, ha nem egészen az a történet, amit előadtál, és volt miért bocsánatot kérned, nettó udvariatlanság, hogy nem fogadta el, nem nyugtázta egy rövid válasszal. Azt hiszem, két problémás ember találkozott itt, kár, hogy az egyik pénzt szed a semmiért, a másik meg olyan süsü, hogy bedől neki.
Állj a lábadra, ne más emberektől függj! Sajnos a gyengébb pszichológusok közt akad, aki kihasználja a labilis klienseket.
Nekem van erre egy trükköm, mert én is ilyen vagyok, hogy ha küldök egy levelet és nem válaszolnak akkor bepánikolok, hogy ugye nem haragszik a másik.
A trükköm, hogy visszakérdezek, hogy erre tulajdonképpen milyen választ is várok és egyáltalán benne van-e a pakliban, hogy erre a levélre nem lehet válaszolni, mert az illető csak tudomásul vette amit küldtem.
Általában ilyenkor látom azt is és értem meg, hogy valószínűleg azért nem válaszolt, mert nem gondolja, hog választ várok, csak informáltam őt.
Az esetedben nem hinném, hogy haragudna. Gondolom semmi kérdés vagy különösebb kérés nincs benne, látta, hogy bocsánatot kértél, egy lezárásnak érezte a részedről, tudomásul vette, ezért nem reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!