Inkább a humoros, vagy a komoly embereket szereted?
Én amúgy szeretnék megtanulni magamon is nevetni, ha lenne öniróniám, akkor sokkal könnyebb lenne az életem. De ha engem nevetnek ki, akkor is nevessek velük?
Szeretem a humoros embereket, csak sokszor attól félek, hogy rajtam nevetnek.. Nem akarok egy karótnyelt fasz se lenni, vagy olyan lenni, mint egy hisztis punci, de debil se, aki önmaga paródiája, meg röhejes, akit mindenki kinevet...
Egy TV nézés közben már mindenki csak kókadozott, aztán jött egy reklám ami nem kötötte le az álmosak figyelmét, valami finn sikertelen dologról volt szó, amikor az egyik megszólalt: " Ha német lenne azt mondanám, mein gott!!" Aztán sorba, ki-ki humorérzéke szerint felnevetett!!!
Egy kiránduláson kollégiumban aludtunk. A hőségben mindenki feküdt, síri csendben, majd egy életvidám fickó érkezett, nagyot köszönt, majd azt mondta, ha megengedik bemutatkozom: "Tar vagyok!"
Egy mély hang megszólalt, "Nem támít!" a terem felrobbant a röhögéstől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!