Inkább a humoros, vagy a komoly embereket szeretitek jobban? Kort és nemet is írjatok!
Melyik emberrel barátkoznátok szívesebben? Tudom, hogy ez nem fekete-fehér, de lehet valaki nagyobbrészt humoros, a másik ember meg inkább komolyabb.
Most ilyenre gondolok, hogy 60-40% arányban inkább humoros például. Tehát nem egysíkú ez az egész, nyilván árnyaltabb.
A pasik röhögősek mert gyerekek lélekben. A nők meg komolyak mert felelősségteljesebbek.
Nagyon sok pasit engedtem el pont emiatt. Nekem komoly, felnőtt férfi kell. Ha baromkodni akarok, megyek kocsmás haverhoz. 25N
Persze humornál, meg nevetésnél azt értem, hogy mindketten nevetünk. Nem a másikon, nem valaki kárára nevetünk. Nem kifigurázzuk, kigúnyoljuk, röhögünk a másikon.
Szakadva, könnyek között egymás nyakába borulunk. Aki rajtam röhög, azt felpofozom, megrúgdosom!
Persze komolyság is kell, de humortalan életet élni az olyan, mint a sótlan húsleves, vagy a cukor nélküli keserű kávé.
Az életet fel lehet fogni úgy, mint egy halottas menetet, meg úgy is, mint egy utazást a vidámparkban. Szerintem kevés olyan ember van, akinél ez pont 50-50%, leggyakrabban elhajlik egyik-másik irányba.
Egyébként alapvetően én egy nagyon mély emberke vagyok, komoly és előszeretettel filozofálok az élet nagy dolgairól.
Komoly, világmegváltó dolgokról is nagyon szívesen beszélgetek másokkal, de a nevetés úgy hiányzik az életemből, mert kiéhezett lónak a friss víz.
Azt aki nem végletes, tud viselkedni, a helynek és helyzetnek megfelelően. Legyen humoros is és komoly is a megfelelő helyzetekben. Nem mindenhol van helye a humornak, és fordítva is igaz, van amikor nem kell komolykodni.
Legyen komoly a gondolkodása, de legyen jó humorérzéke.
Szten nincs ellentét, mert a humor valójában komoly dolog. A jó humorérzékhez intelligencia kell.
Ha úgy nézzük, hogy komolykodó vs. vicceskedő, akkor viszont egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!