Inkább a humoros, vagy a komoly embereket szeretitek jobban? Kort és nemet is írjatok!
Melyik emberrel barátkoznátok szívesebben? Tudom, hogy ez nem fekete-fehér, de lehet valaki nagyobbrészt humoros, a másik ember meg inkább komolyabb.
Most ilyenre gondolok, hogy 60-40% arányban inkább humoros például. Tehát nem egysíkú ez az egész, nyilván árnyaltabb.
Ez mindig az éppen aktuális helyzettől függő.
kor
nem
Mivel magam is szeretem a humort,csak a humort értő és kedvelő emberekkel szeretnék barátkozni.
Nőben sem szeretem a komolykodó savanyú uborkákat,nem is állok olyanokkal szóba.
Szeretek nevetni,mert a nevetés sok mindenre gyógyír.:)
Egy optimista férfi
Nagyon szeretek nevetni! Ha valakinek jó a humora, akkor nagy eséllyel kedvelem. Megy az adok-kapok, a borzasztó szóviccek, sztorizások és nekem már jó a napom. :)
27/N
Én imádom azt, ha valaki mindent elbaromkodik, én magam is ilyen ember vagyok. :DD
A komolyságot minden esetben rühellem, akinek meg nem vagyok szimpatikus, az nem köteles szóba állni velem (és senki mással sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!