Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Mennyire szeretitek a...

Fiúk! Mennyire szeretitek a komoly kapcsolatokat?

Figyelt kérdés

leginkább 16-21 éves kor közöttiek válaszát várom, de az se para, ha nem passzolsz ebbe a ciklusba.. :D

szóval, számotokra mennyire fontos a komoly kapcsolat, és persze, nektek mit is jelent a komoly kapcsolat fogalma..? :D

2009. okt. 14. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem fontos a komoly kapcsolat, mert egyrész sokkal jobban ismerem a barátnőmet, másrész nem kapok el tőlle semmien nemi betegséget, ismerem az érzéseit, mire, hogyan reagál, egyszóval midnent tudok róla :) De azért tudok felfedezni még ezt azt :)

17/F

2009. okt. 14. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
én 23 vok Pesten lakom. Eddig csak komoly kapcsolataim voltak 4 ill 2 év. + volt pár ami csak hetekig tartott de nem én vetettem nekik véget. Most is keresem a nagy Ő-t 2 éve vok egyedül
2009. okt. 14. 19:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltatok! :)

És ez a komoly kapcsolat, számotokra mit foglal össze??

2009. okt. 14. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vok: Azt h nem csalom meg nem keresek mást mellette és sokáig tart azért tart sokáig mert szerelmen alapszik
2009. okt. 14. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Számomra is fontos. Vagyis inkább csak az lenne. :( Mert nem igazán találok olyan lányt aki komoly kapcsolatot szeretne ebben a korban, de lehet csak én keresgélek rossz helyen. :S

17/F

2009. okt. 14. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

én egész sokáig komoly kapcsolatokban gondolkodtam, nem is voltak kalandozásaim, volt mellettem mindig valaki, aki úgy tényleg közelebb állt hozzám, mint mások. ilyen több évesek voltak csak.

de aztán mostmár vagy egy éve sz-rok rá, és csak a szex érdekel a másik nemmel kapcsolatban. :)

F/24

2009. okt. 15. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:

mi az a komoly kapcsolat?....mi az a kapcsolat egyáltalán?

csak dugás van, az számít....ha az nincs, akkor semmi más sem kell....

2012. júl. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!