Ki a komoly ember?
Figyelt kérdés
Az, ki nem jár kocsmába, ki minden szavazáson ott van, kinek a véleményére mindíg számíthatnak? Miben áll a komolyság, egy kispolgári létben???2011. nov. 11. 00:48
1/4 anonim válasza:
bameg ugy olvastam "ki a moly ember?" má jöttem volna trollkodni xD
2/4 anonim válasza:
Rám azt mondják,hogy komoly ember vagyok,megpróbálom leírni,hogy vajon miért is...
-Elég sokat filozofálok az élet nagy kérdésein,mások szerint bölcs vagyok.
-Nem vagyok egy nagypofájú,poéngyáros ember,hanem inkább csendben szeretek lenni és elmerülni a gondolataimban.
-Sohasem gúnyolódok másokon,még viccből sem.Ha jót nem tudok mondani valakire,akkor inkább semmit sem mondok.Nem ítélek meg másokat felszínesen.Nem vagyok rosszindulatú.
-Nem beszélek csúnyán.
-Nem bulizok,nem iszok,nem dohányzok.
20/L
3/4 zkriszti3 válasza:
Megbízható,tisztességes,megértő (a viccet is ).
4/4 life is beautiful válasza:
20L
akkor én is komoly ,vagyok, ha ez a komolyság
de manapság a komoly embert inkább a magabiztos emberrel azonosítják
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!