Ez komoly? Ez történik, ha az ember alkalmazkodik?
Én maximálisan alkalmazkodtam a páromhoz. Egy rendkívül kényelmes kapcsolatot nyújtottam neki. Nem volt semmi elvárásom felé. Inkább adni akartam, mint kapni.
Én azt vártam, hogy megtetszik neki ez a szitu, és így megszeret. Mert ez a logikus, nem?
De az történt, hogy minden megbecsülését elvesztettem.
Szia!
én is ebben a cipőben járok és szerintem azért mert sajnos pont, hogy kényelmet adtál neki..Nincs miért már dolgoznia, kűzdenie, mert tudja, hogy tőled úgy is mindent megkap maximálisan.
Ez teljesen várható volt. Ha ugyanis nem követeled meg magadnak a megbecsülést (ha nem evidens, hogy a megbecsülés neked jár, mert megérdemled), akkor nem is fog senki megbecsülni. Az önfejlesztő tréningek elcsépelt szlogenje is ez, de hidd el, ez esetben valóban igaz.
Az ember furcsa teremtmény, főleg a párkapcsolatban. Mindig az kell neki, aki elérhetetlen, de legalábbis az, akiért meg kell, hogy küzdjön. Az, aki az ölébe hullik az, akivel bármit megtehet, az sosem lesz a számára igazán értékes.
Ha tudod magadról, hogy értékes ember vagy, ha tisztában vagy a saját jó és rossz tulajdonságaiddal, akkor nem félsz attól sem, hogy egyedül maradsz. És ha ettől nem félsz, akkor nem is tűrsz el bármilyen viselkedést a partneredtől. (Hiszen ha esetleg elhagy, akkor akad majd másik, ráadásul akkor meg sem érdemelt téged soha igazán.) Ezt azonban már a rózsaszínű köd idején sem szabad elfelejteni, mert ha az elején mindent tolerálsz, akkor később is joggal várja majd el a partnered, hogy ne változtass.
Egy mondatban: sose hagyd, hogy bárki babának használjon, mert a végén, ha megun, téged is úgy dob majd el, mint egy régi babát.
Ne haragudj, de ezt jól elszúrtad. A kapcsolat többek között kölcsönös tiszteletre épül, és ha te mindenben kiszolgálod, akkor mit tiszteljen benned? Mert ezt nem fogja, az tuti.
Tanulj belőle és a következő kapcsolatodban ne csináld ezt. Ja és ne menj bele olyan kapcsolatba, ahol a másik nem szeret. Ne te teperj a másik után.
Ő abba szertett bele aki voltál.
Erre te átalakulsz.... mit csodálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!