Ez komoly? Ez történik, ha az ember alkalmazkodik?
Én maximálisan alkalmazkodtam a páromhoz. Egy rendkívül kényelmes kapcsolatot nyújtottam neki. Nem volt semmi elvárásom felé. Inkább adni akartam, mint kapni.
Én azt vártam, hogy megtetszik neki ez a szitu, és így megszeret. Mert ez a logikus, nem?
De az történt, hogy minden megbecsülését elvesztettem.
Igen, ez történik, ha valaki egyoldalúan alkalmazkodik és csak ad. A könnyen jött dolgokat általában az emberek nem becsülik meg. (pl a párod az önfeláldozásodat)
Nem azt mondom, hogy egy dörzsölt, számító, manipulatív dögnek kellene lenned, de egy párkapcsolat a kölcsönösségen alapul, nem az egyoldalúságon.
Van egy barátnom aki évekig járt egy pasival. Kiszolgálta, mindent megadott neki, minden szabadidegét vele toltotte, amikor pedig már a kozos jovojuket tervezte, akkor a pasi megcsalta. Szakítottak, a barátnom pedig nagyon sokáig az kérdezgette, hogy miért tortént, ha a fiúnak majdnem még a seggét is kinyalta. Egyszeru, ok nem igénylik, hogy a segguk legyen kinyalva, hódítani akarnak, megszerezni, kuzdeni. Ha mindent megengedsz neki azzal csak elvész a tisztelet irántad. Nálam ha csak súrolja azt a határt amit szabtam, hogy nem engedhet meg velem szemben, azt azonnal szóvá teszem és nemhogy elveszíteném, de egyre jobban szeret, napról napra jobban.
Szerintem a tisztelet és a szeretet a legfontosabb a kapcsolatban és nem szabad senkinek sem alárendelned magad.
SOHA MONDOM SOHA NEM SZABAD ALKALMAZKODNI ÉS ALÁRENDELNED MAGAD MÁSOKNAK!
Főleg ha az illető nem szeret, akkor pláne tilos!
Sőt ha ilyen papucs vagy, még jól beléd is törli a lábát!
Egy embernek mindig legyen tartás!
Hogy a másik tudja tisztelni! Egy tartás nélküli személytelen gyenge jellemet egyszerűen nem tudnak tisztelni sokak. Sajnos vannak emberek, akik ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!