Van egy Netgear wifi adapterem és XP a gépemen. Kell még valami a wifi kapcsolat csinálásához? A másik hogy hogy lehet feltörni másnak a jelszavát :D? Annyit tudok hogy a Wep kapcsolatokat érdemes támadni mert azoknak nem olyan komoly a titkosításuk.
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 08:26
1/6 anonim válasza:
"Van egy Netgear wifi adapterem és XP a gépemen. Kell még valami a wifi kapcsolat csinálásához?"
Leginkább az kell, hogy legyen egy wifi-s router a közelben, amit megtalál a wifi adapter!
2/6 anonim válasza:
Igen, kell. Egy illesztőprogram és otthoni internet. :)
Különben ha a meglopott wifi tulajdonosa rájön és nem vagytok jóban, akkor fel is jelenthet!
WEP és WPA és WPA2 hálózatokat is fel lehet törni. Van egy olyan progi, hogy Backtrack3.
3/6 A kérdező kommentje:
Nos vannak elérhető pontok csak nem tudom a jelszavukat. Amúgy a backtrack nem linuxhoz való?
2010. dec. 1. 09:35
4/6 A kérdező kommentje:
Lenne egy másik kérdésem. El lehet valahogy rejteni hogy ki is vagyok én? A másik hogy hogyan nyomoznak le? Mi alapján?
2010. dec. 1. 09:52
5/6 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Lenne egy másik kérdésem. El lehet valahogy rejteni hogy ki is vagyok én? A másik hogy hogyan nyomoznak le? Mi alapján?"
...Azt nem tudom, de ha nálam próbálkoznál, én megetetném veled a wifi adaptered!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem más is így gondolja :D de nem hiszem hogy elég közel lakunk egymáshoz. Várom amég a válaszokat az előző kérdésre.
2010. dec. 1. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!