Inkább a humoros, vagy a komoly embereket szereted?
A humor akkor hatásos, ha célzottan telibe talál, erre legjobb a piac volt!
Álmos nyűgös életuntak jöttek, sokszor már azt is zokon vették ha köszönt az ember! Én ezt úgy hidaltam át!
-Kezét csókolom, tudok segíteni?
-Csak nézelődök.
-Én is így kezdtem, aztán megnősültem a végén, nevetve továbbment!!
Volt egy magányos hölgy, szintén feltettem a kérdést?
-Köszönöm csak nézelődök, majd a válaszom után megkérdezte: "megbánta?"
-MEG, de nem én, hanem a feleségem, komolyabbra számított!!!
-Kaját főztek falunapon, egy vendég se volt, nyomott volt a hangulat, mentem kajáért, ételhordóval!!!
-"Kérek egy szarvas pörköltet, nem abból, hanem a világosabbikból!"
-"Az marha pörkölt!"
-"Nem szarvasmarha?"
-"De az", és megpakolták nevetve az ételhordót, úgy hogy három napig azt ettük!!!!!
Inkább a humorosat mondanám általánosságban, de fontos, hogy mértékkel legyen az. Mármint vannak szituációk, amikor igenis jól jön, ha valaki könnyedebben áll hozzá a dologhoz, de közben kell, hogy tudja, nem lehet mindent elpoénkodni.
Visszajelzésekből kiindulva, nem lehet rossz a humorérzékem, de közben mások is, illetve én magam is inkább a "komoly" kategóriába sorolom magam. Nem karótnyelt, begyöpösödött izé vagyok, de a két melléknév közül ez áll hozzám közelebb. Ami azért is fura, vagy legalábbis nekem az, mert egy másik komoly emberrel néha nehezebben találom meg a közöshangot, a kellemes beszélgetést, mint egy humorossal.
Ha természetes, egyedi humora van az üdítő tud lenni.
De ha erőltetett, megfelelési kényszeres az több mint taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!