Ha szeretek beszélgetni, és kinyílok a világ felé, akkor mindenki meg akar kapni,ha meg elküldöm az embereket,akkor meg hideg jégcsap nő vagyok...Akkor mit is kellene tennie egy nőnek,ahhoz,hogy ne nézzék ribizlinek, de ne is gondolják bunkónak?
A faszik 99%-a meg akar dugni,ha csak kedves vagy és mosolyogsz!(valószínűleg én is)😜
Ezt tanuld meg!!!
Nőként nincs jó megoldás, teljesen mindegy, hogy viselkedsz, hogy nézel ki, kinek mit mondasz, hogy éled az életedet, stb. az a társadalomnak nem fog tetszeni. Főleg Magyarországon, ebben a nyíltan nőgyűlölő országban. Úgyhogy az egyetlen, amit tehetsz, hogy önmagadat adod és elküldöd a f.szba azokat, akiknek nem tetszik valami. Tessék, egy jó kis videó:
És amint teheted, költözz nyugatabbra.
Hagyjuk már ezt a rinyát.
Állítom te is olyan nő vagy, aki egyszerűen képtelen az arany középútra. Ismerek egy ilyet, egyik kolleganőm. Az is vagy összevissza tapiz, teszi magát, vagy levegőnek nézi a másikat. Pedig a kettő viselkedés között rengeteg árnyalat van.
Érdekes más kolléganők képesek megtalálni ezeket az árnyalatokat, és senki nem ribizlizi meg jégcsapozza le őket.
Ezt mondjuk közölhetted volna a kérdés alatt.
Erre meg azt tudom mondani, hogy egyszerűen csak add önmagad, és kész. Előbb utóbb megtalálod azt, aki tisztelni, szeretni fog.
7
Hülye, primitív általánosítás. Sok férfi van, aki többre vágyik, és sok olyan nő is, akit a szex vezérel.
Phasznak kell mindig éket verni a két nem közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!