Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha szeretek beszélgetni, és...

Ha szeretek beszélgetni, és kinyílok a világ felé, akkor mindenki meg akar kapni,ha meg elküldöm az embereket,akkor meg hideg jégcsap nő vagyok...Akkor mit is kellene tennie egy nőnek,ahhoz,hogy ne nézzék ribizlinek, de ne is gondolják bunkónak?

Figyelt kérdés
Ha kedvesen szólok valakihez,azonnal visszaél a bizalommal,ha meg hozzá sem szólok,vagy elkerülöm,azért áll belém mert nagyképű meg mit tudom én még mi vagyok..Miért csinálják ezt az emberek?
ápr. 19. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Általában csak visszafogottan legyél kedves. Ha számodra nem szimpatikus emberről érzed, hogy nagyon nyitna irányodba, akkor finom kifogással hagyd ott.
ápr. 19. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Mértéket szabni magadnak, hogy kit engedsz te közel magadhoz, kivel tartasz 2 lépés távot. Ugyanezt elvárni a másiktól is.
ápr. 19. 14:38
 13/17 anonim ***** válasza:

11

De miért kell hülyíteni a másikat?

Pont ezzel csináljátok a bajt....

ápr. 19. 15:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem hülyítem! Társat keresek a társkeresőkön,nem beszélgetek.Ebből fakad a kérdés. Ha valakivel kedves vagyok,rögtön félreérti,ha meg hideg akkor frigid vagyok..
ápr. 19. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha társkeresőoldalakon irogatsz sokat, ahelyett hogy telefon, videó hívásra váltanál azt gondolják, hogy magad nőnek kiadó meleg vagy.

De szóban se legyél rögtön kapaszkodóan kedves, mert ha férfi azt érzi, hogy rá akarsz akaszkodni, akkor nem fog igazán értékelni (ebből is persze lehet lazább, hosszútávú tervek nélküli kapcsolat).

ápr. 19. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 Pont erről beszéltem a várakozásaimnak megfelelően jól le is pontozott #4-es hozzászólásomban: akárhogy beszél, akárhogy viselkedik a nő, az nem lesz jó. Mert folyamatosan egymásnak szögenyenesen ellentmondó elvárásoknak kellene megfelelnie.
ápr. 19. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
*szögegyenesen
ápr. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!