Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mitől megy tönkre a fényfüzér...

Mitől megy tönkre a fényfüzér ha fönt marad a házon?

Figyelt kérdés
én nem tudom miért mennek tönkre a szomszéd házán is tönkrement mert kint hagyta egész nyárra. UV sugárzás milyen kárt tesz benne? nekem 2 éve van fent és ebben az évben az egyik sor bekrepált és így csak 1 világít 1 nem. nem értem mitől megy tönkre

#UV #fényfüzér #jégcsap fény
2023. febr. 2. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Időjárás, az UV a műanyagot rongalja, és a hotagulas sem tesz jót hosszú távon.
2023. febr. 2. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
UV, korrozio, hoingadozas.
2023. febr. 2. 18:00
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Az a láthatatlan varázslat ami lebarnítja hamvas pofikádat, megeszi a műanyagot, gumiabroncsot, stb...

Vannak időjárásálló termékek is. De azt a magyar ember nem veszi meg, mert neki a 399 forintos kínai hulladék kell. Aztán meg megy a sírás hogy de ez hulladék. :D Amúgy fogadok rá is van írva hogy csak bent lehetne használni.

2023. febr. 2. 19:28
 4/13 Szirty ***** válasza:
100%
A naptól megkeményedik, repedezik a műanyag, belemegy a víz, elrohad.
2023. febr. 2. 19:29
 5/13 A kérdező kommentje:
[link] ilyenem van kint van már 2 éve egész évben és már csak szakaszosan vílágít. stablondeszka alatt van és ott nem ázik. a nap viszont érte meg a szél is lengette de másnál ahogy láttam 6-7 éve ugyan az van télen nyáron és semmi bajuk én akármilyet veszek elromlik. akkor ezekszerint a nap teszi tönkre?
2023. febr. 2. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Igen, a nap. Meg a szél ahogy lengeti eltöri a vezetékeket. Meg a víz. (Attól hogy a függőleges eső nem éri, a csapóeső még áztatja, és még a pára is játszik... nézd meg egy ködös hajnalon... valószinüleg csorog róla a víz)

Tessék felfogni hogy az ennyibe kerülő termékek nem arra valóak hogy éveken keresztül ki legyen téve egy olyan tortúrának amit a természet tud művelni.

Pluszban még űűbergáz a nyáron kint lógó fényfüzér. :D Csak azt mutatja hogy még ahhoz is lusta vagy hogy beszedd.

A szomszédé valszeg valami más fajta anyag. Vagy titokban cserélte már párszor, csak mozigépész és levetíti neked, hogy 10 éve ott van, te meg elhiszed.

2023. febr. 2. 19:48
 7/13 A kérdező kommentje:
hát akkor veszek majd újat és azt már nem fogom fenthagyni. köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 2. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Van mégegy megoldás: Normális leszel és nem aggatod tele a kérót lámpákkal. Full szégyen ahogy némelyik kégli ki van világítva. Giccsparádé a köbön.
2023. febr. 2. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha valamennyire konyítasz hozzá akkor szedd le és vizsgáld meg a nem működő szakaszokat. Lehet az beázás, szakadás, korrózió, behalt a led vagy az ellenállás.
2023. febr. 3. 13:43
 10/13 Szirty ***** válasza:

"Normális leszel és nem aggatod tele a kérót lámpákkal."

https://www.youtube.com/watch?v=7VAXrPRxD7I

:)

2023. febr. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!