Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ledes izzót ami 220v azt át...

Ledes izzót ami 220v azt át lehet alakítani, napelemessé?

Figyelt kérdés
Van egy dugalj nélküli kültéri fenyfuzer, ês egy nem működő lézeres napelemes fény ezt a kettőt össze lehet hozni? Hogy a napelem müködtesse a fényfüzért

#napelem #LED #220V #Karácsonyi fényfüzér
2022. nov. 27. 17:59
 1/7 Szirty ***** válasza:
Nem tudom mi az a dugalj nélküli fényfüzér meg a lézeres napelemes fény, de ha belegondolsz az ötletedbe akkor az jöhet ki hogy mivel a napelem nappal termel áramot a fényfüzér nappal fog világítani. Az neked úgy jó? Vagy van benne akkumulátor?
2022. nov. 27. 19:06
 2/7 Szirty ***** válasza:

Meg hogy jön képbe a LED-es izzó.

Próbáld meg kicsit összeszedettebben leírni miből mivel mit is akarsz csinálni ha lehet...

2022. nov. 27. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

"nem működő lézeres napelemes fény"

Ez olyan mint egy pszichedelikus ultrahard metal szám klippjének címe.

Kérdező pihend ki a tegnapi bulit, csinálj egy vázlatot mit is szeretnél kérdezni, meg néhány fotó, vagy pontos tipus sem ártana...

2022. nov. 27. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
2022. nov. 27. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2022. nov. 27. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

ez mi?

Mi az hogy "dugalj nélküli kültéri fenyfuzer"?

"lézeres napelemes fény" Ezt sem vágom mi a franc lehet.

Ha azt akarod, hogy a napelem működtesse ezeket akkor hülyén fog kinézni a dolog, mert csak nappal fognak világítani amikor a nap süti a napelemet.

2022. nov. 28. 08:49
 7/7 Szirty ***** válasza:

Ezt írtam le én is.

Hátha neked válaszol :)

2022. nov. 28. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!