Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történik a fényfüzérrel ha...

Mi történik a fényfüzérrel ha fenthagyom egész évben a házon?

Figyelt kérdés
valaki azt mondja hagyd fent nem lesz baja valaki meg az hogy ne mert tönkremegy. most akkor fent szabad hagyni?

2022. dec. 27. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kint hagyod, akkor egész évben ki van téve az időjárási viszontagságoknak, meleg, erős napsütés, eső, hideg, párásodás. Ezek nyilván nem tesznek jót neki, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül tönkremegy. Ha könnyen leszerelhető, akkor érdemesebb bent tárolni.
2022. dec. 27. 23:57
 2/8 A kérdező kommentje:
hát annyira nem leszerelhető mivel egy 15m magas háznak a tetején a cserépnek a legtetején ki van rakva egy kb 50m ledes fénykábel ami a háztető formályát adja ki viszont a jégcsap fénysort le tudnám szedni a csatornárol
2022. dec. 28. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, nekem nincs tapasztalatom erről, de két szemben levő ház erkélyén egész évben rajtahagyják, időnként be is kapcsolják a fényfűzért. Azt viszont nem tudom, hogy volt-e valami meghibásodás emiatt, de, amennyire látszik, ugyanazok vannak rajta évek óta.

Akkor, amelyiket könnyen le tudod szedni, azt vidd be, a másikat, meg hagyd fenn, de áramtalanítsd.

2022. dec. 28. 00:13
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor inkább amit tudok leszedek a másikat fenthagyom
2022. dec. 28. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi fennhagyjuk, nem lett baja. Igaz az erkélyes részen fedettebb nálunk
2022. dec. 28. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem süti direktbe a nap nem baj. Hideget, esőt bírja (ha IP védett), de a nap leeszi.
2022. dec. 30. 12:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát a cserepen éri a nap nagyon is mindegy majd meglátjuk
2023. jan. 1. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
nem jött be ma próbaként bedugtam hát jó hiáányos lett. viszont néha visszavillan a rossz rész is. akkor még most leszedem amíg nem csúszik a tető.
2023. aug. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!