Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen kezdek depressziós...

Teljesen kezdek depressziós lenni az állandó napsütéstől, a hőségtől, a felhő és csapadékhiánytól, de még 2 év, ameddig külföldre költözöm. Hogy bírjam ki ezt a gusztustalan időt addig is, és potenciálisan jövő nyáron is?

Figyelt kérdés
aug. 29. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon megvisel. Gyűlölöm, olyan, mint egy sütőben lenni. Alig várom az őszt, a színes leveleket, a csípős reggeleket, a tavaszt is imádom, a tél meg elmegy. De ami itt van, az erősen nem normális. Gyerekkoromban nem volt ilyen durva. Egyébként, aki Szibériát írta, ott is nemrég 33 fok volt. A globális felmelegedés. Köszönhetjük magunknak.
aug. 30. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Ép ésszel sajnos sehogy, a magunkfajtának évi 5-6 hónap masszív szenvedés jut, és ez már csak egyre rosszabb lesz. Téli gyerek vagyok, sejtheted, mennyire élvezem, hogy már legalább három hónapja nem ment 28 fok alá a beltéri hőmérséklet (most éppen 32). Nem tudok, és nem is vagyok hajlandó hozzászokni, mert k'rvára. Nem. Normális. Ez. A. Hőség.

Kimozdulni nem lehet, eleve megmozdulni sem lehet, aludni nem lehet, sétálni nem lehet. És hátravan ebből még egy hónap.

aug. 30. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Az mindegy hogy en mit csinalok attol te meg dilinyos maradsz :D

Szar lehet igy elni.

aug. 30. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Nos kérdező, látom teljesen figyelmen kívül hagytad a 8-as válaszomat, ahol elmagyaráztam neked, hogy hogyan segíthetsz magadon. De szerintem, te nem is akarsz magadon segíteni, te csak sírni és panaszkodni akarsz, sajnáltatni akarod magad.

Halkan megsúgom, hogy ezekkel semmit se fogsz elérni, úgyhogy jobban tennéd, ha megfogadnád azokat, amiket leírtam.

De felőlem hisztihetsz és toporzékolhatsz itt, mint egy 5 éves kisgyerek, legfeljebb csak még jobban meleged lesz. Egész jövő hétre 30+ fokokat mondanak..készülj..a poklod folytatódik...

aug. 30. 21:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Én vízpartra vonulok, árnyékba. Nagyon kellemes.
aug. 31. 00:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Tényleg kikészítő, elkeserítő hogy Szeptember van, és ujabb hőségriadokról beszélnek. Már kilátás sincs rá, hogy vala itt 32 fok alá megy a hőmérséklet.
aug. 31. 02:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor szenvedj tovább, mást úgysem érdemelsz, főleg ilyen mentalitással, mint a tiéd. Zabáld a melegítő hatású ételeket, idd a hideg sört, edd a forró ételt, aztán ne csodálkozz, hogy szakad rólad a víz. Gondolom túlsúlyos is vagy.

A rinyálással nem lesz hidegebb és a problémád se fog megoldódni. További jó szenvedést, ami csak magadnak köszönhetsz!

aug. 31. 04:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, hagyd a 19-est, nemrég egy másik hasonló kérdéshez is ugyanígy odahányta az alaptalan vádaskodásait. Nem fogod megértetni vele, hogy nem vagyunk egyformák.

Nézzünk engem: az anorexia határán billegek, alig eszem valamit, főleg nem forrót, zsírosat és fűszereset (télen sem), mégis úgy izzadok, mint egy komplett túlhajszolt versenyistálló. Már gyerekként is ilyen alkat voltam, csak akkor még nem volt ilyen b'szott hőség hónapokon át szünet nélkül. A meleg italoktól évhosszat felfordul a gyomrom, csak úgy tudom megelőzni a rendszeres nyári rosszulléteimet, ha dugig tömöm jéggel a termoszomat. Szimpla hűtött (vagy horribile dictu: húgymeleg! brrrrrr) víz mellett simán az ájulás szélére kerülök alig fél órányi séta után.

És tudod mit, #19? Jólesik, ha néha hisztizhetek egy kicsit a kib'szott meleg miatt. Ennyi jár nekem, ha már az időjáráson változtatni nem tudok. Törődj bele.

aug. 31. 08:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Inkább keress szakembert az anorexiád meg att. Te egy pszichés beteg ember vagy.

De neked is leírom, hátha felfogod, a hisztivel nem oldódik meg semmi, de tényleg semmi. Ha mérgelődsz, azzal csak plusz hőt termelsz magadnak, amitől megintcsak meleged lesz. Ördögi kör,amit csak magadnak okozol.

aug. 31. 09:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Jav. #20-nak ment
aug. 31. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!