Az élet mindenkinek nehéz?
Meg sokszor hallom hogy gyerekkor a legjobb, stb.
*nehezen oldódom társaságban
Az élet mindenkinek nehéz: attól, hogy pl.: valaki egy Merciben ül, egy kívülálló irigykedhet rá, de nem tudja igazán, hogy a tulajdonosa örömben él-e, vagy sem?
Másrészt: a szenvedés nem kisajátítható!
Nem hiszem. Szerintem aki beleszületik a gazdagságba,annak maga az élet nem nehéz. Maximum esetleg szociális kapcsolatokban lehetnek nehézségek talán,de lehet, hogy az sincs mert szerető de nem túlféltő közegben nő fel, így lhet,hogy aban is könnyen helyt tud állni. Ja meg ha azért nem is kényeztetik el. Nem hanyagolják el,nem kényeztetik el, akkor az 'arany középút',ami jó.
Max még abból lehet nehézsége,ha neadjisten neki, v valamelyik szerettének gyógyíthatatlan betegsége v rendellenessége van.
És látja,hogy rossz neki,és folyamatosan mások segítségére szorul.
Nem, sőt. A hétköznapi embernek egyáltalán nincs nehéz élete.
Elvégzi a kis 8 órás munkáját, hazamegy, otthon tesz-vesz, esetleg gyereket nevel, aztán kb. ennyi.
Ez azért nem annyira nehéz.
#8 Azokra a dolgokra koncentrál amik rosszak az életében, nem pedig azokra amik jók. Pl lehet az illető tehetős, megengedhet magának egy csomó luxust, lehet normális, szerető családja, és lehet jó munkája, de sok ilyen ember csak panaszkodni tud az élet apróságaira. Évekig azon jár a gondolatai 80%a, hogy mit tudom én.. A koleszterinje miatt nem ehet zsíros ételeket. Vagy hogy milyen idegesítő a szomszéd. A szép lakás, a szép autó, a szerető házastárs csak háttér számára a problémáihoz képest.
A másik önsorsrontó dolog hogy valaki nem él a lehetőségeivel, nem vállal be új élményeket, tapasztalatokat, nem hagyja el a járt utat, és megreked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!