Mentálisan hogy lehet feldolgozni hogy az ember elvesztegette a fiatalságát, vagy hogy megöregedett?
Pl most a fél város zeng a Sziget fesztiváltól több tízezer fiatal tombol, addig a 40-es korosztály 4-6 fős "házibuliban" megiszik 2 sört és társasjátékozik...
Én meg bezárva depressziósan várom a halált miközben soha egy percet nem éltem.
Én 35 vagyok, 3 gyerekes apa vagyok, ha van a közelben egy akármilyen jó koncert, simán elmegyek rá, akár egyedül is.
A múltkor Leander Kills koncerten egy nyugdíjas nénike csápolt az első sorban, az ég világon senki nem nevette ki...
De kérdező, te csak ülj otthon a négy fal között, húzd le a redőnyöket, és sajnáld magad, ha csak ennyi eszed van...
Feltétlenül a bulizás valamelyik formája (házibulik, szigetfélék) jelenti neked az életet? Más tevékenység vagy hobbi nem érdekel?
Mindenki máshogy viseli az öregedést, más is van, aki megszenved vele, ebben nincs semmi furcsa.
A balsorsodért (az elvesztegetett fiatalságodért) nagyrészt te vagy a hibás. 20-30 éves korodban ki tartott vissza a buliktól.
Én simán megtehetném, hogy hetijeggyel a Szigeten lennék. De nem teszem. Én másképpen bulizom. Nekem egy 5-6 fős beszélgetős társasozás/grillezés a buli. Nem érzem azt, hogy elvesztegetném a fiatalságomat 29 évesen. Mindenki másképp szeret bulizni.
#16 🤣🤣🤣 nagyon nem mindegy hogy veled vagy rajtad szórakoznak.
Szerinted Korda Gyuri bácsit is a művészetéért szeretik ?
#19 Áh, már értem! :) Magadból indulsz ki. Te vagy az, aki röhög a bulizó időseken, ezért félsz attól, hogy a nálad fiatalabbak meg rajtad fognak röhögni. Értem már.
Megnyugtatlak: viszonylag kevés a hozzád hasonló tahó a koncerteken, fesztiválokon. És úgysem számít a véleményük, hiszen csak ostoba tahók. Tulajdonképpen még közösséget is tudsz velük vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!