Egyetértetek ezzel a mondattal?
"A legtöbb férfi és a legtöbb nő meg akar házasodni is gyereket akar vállalni. A legtöbb férfi és a legtöbb nő nem akar apa és anya és férj és feleség lenni."
Én igen, valamit nagyon elszúrt Európa és Észak-Amerika.
1. Ez két mondat, nem egy.
2. A kettő üti egymást.
Tehát, ez csak a te agyszüleményed.
Szerintem szimplán magasabban vannak az elvárások manapság, hogy mikor észszerű gyereket vállalni. Régebben hajlamosabbak voltak a semmire szülni az emberek, manapság az emberek mérlegelnek, mert sok mindent meg akarnak adni a gyereknek anyagilag, illetve a saját életminőségüket se akarják jelentősen rontani.
Meg aztán rengeteg példát látok arra is az X generációban, hogy az illető full alkalmatlan volt a szülőségre, nem is feltétlen akarta igazán, de egyszerűen ez volt az elvárt, szóval házasodtak és gyereket vállaltak. Szerintem 30-40 alatt rengeteg olyan traumatizált ember van, aki - ellentétben az előző generációkkal - fél továbbadni a generációs traumáit is. Nem mondom, hogy a megoldás a teljes gyermektelenség, de ez mindenképp tényező.
Két olyan mondt van a kérdésed alatt, amelyek logikailag egymásnak ellentmondanak.
Olvasd el, hogy mit írtál ki, kérdező, aztán döntsd el, hogy tévedtél valamelyik mondatnál, azaz elírtál valamit, vagy csak egy unatkozó troll vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!